Ingyenes bevezető konzultáció

20 perc, hogy megismerjük egymást

Mielőtt bármilyen folyamatba belevágnál, a döntésed megalapozottsága érdekében csinálni fogunk egy ingyenes, 20 perces konzultációt. Ez azt fogja támogatni, hogy Te is és én is jó döntést tudjunk hozni annak érdekében, hogy ha elkezdünk együtt dolgozni a témáidon, meglegyen az összhang, a bizalom kettőnk közt, és szakmailag is látni fogom, hogy rám van-e szükséged vagy esetleg egy másik szakemberre.

A konzultáció nem kötelez semmire, mindössze a döntésedet támogatja, utána bárhogy dönthetsz még. A 20 perc elegendő lesz arra, hogy ha még kérdésed van, azokat átbeszéljük, szakmai információkat adjak még a velem való munkáról, és kapsz egy kis ízelítőt is a transzformációs coachingból.

Jelentkezz és válassz időpontot, hogy megismerhessük egymást!

Mi fog történni a konzultáció során?

A jelentkezés során válassz egy szabad időpontot, amiről emailben is visszaigazolást kapsz majd automatikusan!

A jelentkezésed után 2 napon belül emailben felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a konzultáció technikai feltételeit.

A kiválasztott időpontban elkezdjük a beszélgetést. Tégy szabaddá egy nyugodt fél órát magadnak!

Fontos, hogy a beszélgetés során ne legyen körülötted zavaró tényező. Keress egy olyan helyet, ahol kényelmesen, szabadon tudsz beszélgetni!

A beszélgetés során add magadat, légy nyitott! A végén érezni fogod, hogy tovább akarsz-e lépni majd az önmunkában.

Mit mondanak Rólam?

„Eszterrel való közös munka az egyik legjobb befektetés volt az életemben. Sokáig halogattam, hogy elkezdjük a közös munkát, de miután meghoztam a döntést, egy percét sem bántam meg a közös munkának. Voltak nagy felismerések, és apró változások is a közös munka alatt, amelyek észrevétlenül alakították át a gondolkodásmódom, vagy érzéseim. A feladatoknak köszönhetően aktív résztvevője voltam a változásoknak, ezért mikor meg kellett hoznom egy nagy döntést az életemben már teljes magabiztossággal tudtam azt megtenni. Életem egyik legjobb időszakaként tekintek vissza arra az 5 hónapra, nagyon sokat fejlődtem, és elindított egy sokkal boldogabb, teljesebb élet felé. Nagyon köszönök mindent Eszter!”

Csató Zsuzsi
joucaportraits.com

„2,5 évvel ezelőtt, vállalkozásom hajnalán hozott össze a sors Eszterrel. Akkor a megszokások, látott minták alapján fejlesztettem a cégem. Éreztem, hogy elakadtam egy szinten, de egyedül továbblépni már nem biztos, hogy tudtam volna. Eszter segített hogy tudatosságot, bőség mentalitást vigyek nemcsak a mindennapi folyamataimba, és képes legyek hosszú távon is célokat állítani magam elé és azokat meg is valósítsam. Mindezt úgy, hogy önazonos maradtam és képes voltam a legjobbat kihozni emberileg és üzletileg is magamból. Az eredmény? Egy év alatt képes voltam elérni az 5 éves tervben megfogalmazott céljaim nagy részét. Leszámoltam rengeteg káros régi mintámmal és blokkommal. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Egyre inkább sikerül egyensúlyba hozni a magánéletemet a munkámmal. Teljes bizonyossággal mondom, hogy nem tartanék ma ott az életemben, a vállalkozásomban, ha akkor nem kezdünk el együtt dolgozni. Hálás vagyok, hogy a mentoromnak mondhatom. :)”

Cseke-Kovács Zsófia
zekastyling.hu

„Esztert akkor kerestem meg, amikor úgy éreztem, hogy megrekedtem a vállalkozásomban és nem tudtam már igazán, hogy mi tesz boldoggá. Eszterrel először is megtanultam gyakrabban hálás lenni, az apróbb dolgokért is, meglátni a csodát az élet apróbb dolgaiban is. Sok-sok gyakorlatot kellett megcsinálnom, ami mindig előrébb vitt az önismeretben. Ez hatalmas erőt adott, kihúzott akkor a mélypontról. Azt is megtanultam Eszterrel, hogy nőként nem akarni kell, hanem befogadni az élet csodálatos dolgait. Tanácsai mindig nyugtatóan hatnak rám. Nehéz döntések előtt is sokat segített, hogy hogyan hallgassak a szívemre, hogyan halljam meg a belső hangot, ami sosem téved. Eszternek köszönhetően sokkal tisztábban látom az elkövetkező hónapokat, éveket, mi azt, amit el szeretnék érni, mi az én utam. Azt szeretem Eszterben, hogy amellett, hogy a lelki dolgokban is nagyon mélyre beleásunk, racionálisan is megközelíti a vállalkozói kihívásokat. Rengeteg technikát tanított meg, hogy hogyan legyek sikeres, boldog vállalkozó és nő :)”

Gubányi-Prokec Nelly
denelys.com

„Mondanám, hogy véletlen, csak nem hiszek benne.
Igen.
Ilyen volt a mi találkozásunk is. Már az első telefonbeszélgetésünknél tudtam, hogy ezer éve barátok vagyunk, és hogy értesz engem. Tudod, mit szeretnék, sokszor akkor is, mikor én még nem tudom. Mindenre van válaszod, mindig tudod, hogyan kell megmutatnod nekem a következő kaput, amit kinyithatok. Rengeteg dolgot értettem és tanultam meg a közös munkánk által. Mára magabiztos győzelmet tudhatok magaménak, tisztában lettem magammal, a képességeimmel és az érzékelésemmel. Rögös út ez, de a legnagyobb biztonságban haladok, mert tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzád, akár fizikai síkon, akár anélkül. Kincs vagy, mindenkinek aki tenni akar magáért kijárna egy olyan mentor, mint amilyen Te vagy nekem!”

Hende Katica
facebook.com/katicakarkoto

„Eszter hozzásegített ahhoz, hogy magamra találjak, hogy megtaláljam önmagamban az erőt. Egy krízishelyzetből – gyászból segített újraépíteni az életemet és megtanított arra hogyan figyeljek jobban magamra. Segítőként mindig másokon volt a fókuszom, és közben magamat elfelejtettem. Ezt mutatta és tanította meg, hogy a válaszok ott vannak legbelül, csak oda kell figyelni és meghallani a belső lágy halk hangot, amit eddig jól elnyomtam. A coaching folyamat hatására sokkal jobban tudok kapcsolódni a klienseimhez és önmagamhoz is. Sokkal magabiztosabbnak és stabilabbnak érzem magam. Újra visszataláltam az olvasás öröméhez, és tudom, hogy az ÉNIDŐ mindennél fontosabb ahhoz, hogy adni tudjak másoknak. A vállalkozásom pedig új irányt vett.
Hálás vagyok az együtt töltött órákért!
Életem egyik legjobb döntése és befektetése volt, hogy Veled dolgoztam!”

Kósa Brigitta
sorster.hu

„Több mint 10 éve készítek ékszereket. A kreatív rész remekül ment, rengeteg ötlet van még a jegyzetfüzetemben, ami még megvalósításra vár. Mégsem úgy mentek a dolgaim, ahogy szerettem volna, éreztem, hogy valamit nem jól csinálok, de nem jöttem rá, hogy hol hibázok.. Egy véletlen folytán, ajánlás útján találtam Eszterre. Eszter már az első beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, teljesen egy hullámhosszon voltunk, a vele való közös munka során nagyon sokat fejlődtem. Nem csak az üzletemben lettem sikeresebb, megtanultam kezelni a magánéletemben előforduló, vagy múltból magammal hozott dolgokat is. El tudtam engedni bizonyos dolgokat, más szemszögből nézni, és közelíteni egy-egy helyzethez. Boldogabb lettem, kiegyensúlyozottabb, és összeszedettebb az üzletben, magánéletben egyaránt. Eszter nagyszerű ember, hihetetlen tudása van, minden konzultációra alaposan felkészül és nagyon jól alkalmazható tanácsai vannak. Olyan mint egy szuper beszélő, élő iránytű. Nem mondja meg, hogy csináld, merre menj, hanem ügyesen terelget, míg magadtól jössz rá, hogy melyik az az irány, amelyik a Te életedben azt a változást, fejlődést hozza, amire vágytál. Ma is őt választanám. Köszönöm, Eszter!”

Mácsár Andi
textilekszer.hu

„Hiszem azt, hogy minden embernek szüksége van az élet valamely pontján segítségre. Senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak hiányosságai, vagy mélypontjai bizonyos területeken. Ezeket a vakfoltokat megdolgoztatva, egy coach segítségével erősségeinké tehetjük a gyengeségeinket. Az elmúlt egy évben pontosan ezen dolgoztunk Eszterrel, így ma már elmondhatom, hogy alaposan megfordult a világképem és a hozzáállásom a nehézségekhez. Úgy érzem, hogy mára a maximumot tudom kihozni a nehézségekből is. Hálás vagyok Eszternek és bízom benne, hogy még nagyon hosszú ideig dolgozhatunk együtt.”

Hugyecz Annamari
huannamistyle.hu

Mikor ajánlom neked az Ingyenes bevezető konzultációt?

Ha úgy érzed, hogy valami visszatart attól, hogy az anyagi bőség az életedben és a vállalkozásodban megjelenhessen.

Ha már számtalan technikát kipróbáltál, hogy haladj és jobban érezd magadat, de nem járt eredménnyel

Ha működik a vállalkozásod, de azt érzed elakadásod van a pénzzel kapcsolatban

Ha halogatod, tologatod a pénzügyeiddel való foglalkozást és valami miatt mindig a háttérbe szorítod

Ha hajlandó vagy magadon, a vállalkozásodon dolgozni és konkrét lépéseket is megtenni

Ha hiszel abban, hogy az üzleti és szellemi dolgok együtt működtethetők, de eddig nem kapcsoltad össze a két területet

Jelentkezz hozzám egy ingyenes bevezető konzultációra!

(20perc)

Felmerülhetett benned pár kérdés

Van-e bármi kötelezettségem a konzultáció után?

Nincs, sőt a beszélgetés azt fogja támogatni, hogy olyan döntést hozz, ami neked a legjobb. Nem az lesz a cél, hogy utána mindenáron együtt dolgozzunk, hanem az, hogy Te tudj saját magad számára jó döntést hozni.

Mennyire bízhatok meg abban, hogy nem fog tudni más a beszélgetésen elhangzottakról?

Teljes mértékben. Mind a coaching, mind pedig a pénzügyi tanácsadói szakmában szigorú titoktartási, adatvédelmi előírások vannak, melyek megszegését szigorúan büntetik. Nem mellesleg emberileg is a titoktartási etikai elvét képviselem.

Mi van akkor, ha nem tudok részt venni a lefoglalt időpontban a beszélgetésen?

Ebben az esetben kérlek, hogy emailben minél hamarabb értesíts, hogy ha lehetőség van rá, más igénybe tudja venni az időpontot.

Mi van, ha mégsem akarok utána semmilyen szolgáltatást?

Semmi, akkor örülök, hogy megismertelek és ennyit is adhattam neked. Hiszek abban, hogy minden úgy történik, ahogy kell, és ebben az esetben ez mindkettőnk számára a legjobb. Kötelezettséged felém nincs.

Mi van akkor, ha tovább szeretnék menni a folyamatokban?

Ebben az esetben megbeszéljük, hogy hogy indulunk el és mire számíthatsz majd. A legtöbb dologról emailben foglak tájékoztatni, hogy biztonsággal tudj elkezdeni dolgozni magadon.

Írj nekem!

Adatkezelés