Konzultációs csomagok

Üzleti és pénzügyi mentoring 3 hónapos vagy 1 éves időtartamban

Azt érzed, hogy megrekedtél üzletileg vagy pénzügyileg valahol?

Nem találod a harmóniát sem magadban, sem pedig a szakmai dolgaidban?

Érzed, hogy valami nem jó, bár megy a vállalkozásod, a
karriered, az életed mégsem vagy boldog?

Úgy érzed, hogy váltanod kell ahhoz, hogy az utadra kerülj
és kiteljesedj anyagilag és minden téren?

Érzed, tudod, hogy miben akadtál el szakmailag, de nem
találod a megoldást?

Lehet, hogy eljött az idő, hogy egy izgalmas folyamat keretében merülj el a témáidban.

Az első lépcsőben nem teszel mást, mint önmagadhoz, a saját erődhöz, visszatalálva, megismerve azt, meggyógyítod magadban azokat a dolgokat, amik a változás, az elakadás, a továbblépés útjában állnak.

Nem történik más, mint közösen rád hangolódva visszakapcsoljuk benned azt a képességet, hogy ismét megismerd és tudd használni az erődet.

Nem, nem én leszek a guru, én csak a teret és az energiát fogom adni ahhoz, hogy a közös terünkben a változást te tudd elindítani magadban!

Az elméddel, a szíveddel, a lelkeddel és az energiáddal komplexen fogunk dolgozni, átalakítva a téged nem támogató hiedelmeket úgy, hogy teret engedjünk az energiád szabad áramlásának és ezáltal a könnyű és hozzád passzoló teremtésnek.

 

Az első szinten 6 konzultációt fogunk közösen megélni.

Mit mondanak a szolgáltatásról?

„Eszterrel való közös munka az egyik legjobb befektetés volt az életemben. Sokáig halogattam, hogy elkezdjük a közös munkát, de miután meghoztam a döntést, egy percét sem bántam meg a közös munkának. Voltak nagy felismerések, és apró változások is a közös munka alatt, amelyek észrevétlenül alakították át a gondolkodásmódom, vagy érzéseim. A feladatoknak köszönhetően aktív résztvevője voltam a változásoknak, ezért mikor meg kellett hoznom egy nagy döntést az életemben már teljes magabiztossággal tudtam azt megtenni. Életem egyik legjobb időszakaként tekintek vissza arra az 5 hónapra, nagyon sokat fejlődtem, és elindított egy sokkal boldogabb, teljesebb élet felé. Nagyon köszönök mindent Eszter!”

Csató Zsuzsi
joucaportraits.com

„2,5 évvel ezelőtt, vállalkozásom hajnalán hozott össze a sors Eszterrel. Akkor a megszokások, látott minták alapján fejlesztettem a cégem. Éreztem, hogy elakadtam egy szinten, de egyedül továbblépni már nem biztos, hogy tudtam volna. Eszter segített hogy tudatosságot, bőség mentalitást vigyek nemcsak a mindennapi folyamataimba, és képes legyek hosszú távon is célokat állítani magam elé és azokat meg is valósítsam. Mindezt úgy, hogy önazonos maradtam és képes voltam a legjobbat kihozni emberileg és üzletileg is magamból. Az eredmény? Egy év alatt képes voltam elérni az 5 éves tervben megfogalmazott céljaim nagy részét. Leszámoltam rengeteg káros régi mintámmal és blokkommal. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Egyre inkább sikerül egyensúlyba hozni a magánéletemet a munkámmal. Teljes bizonyossággal mondom, hogy nem tartanék ma ott az életemben, a vállalkozásomban, ha akkor nem kezdünk el együtt dolgozni. Hálás vagyok, hogy a mentoromnak mondhatom. :)”

Cseke-Kovács Zsófia
zekastyling.hu

„Esztert akkor kerestem meg, amikor úgy éreztem, hogy megrekedtem a vállalkozásomban és nem tudtam már igazán, hogy mi tesz boldoggá. Eszterrel először is megtanultam gyakrabban hálás lenni, az apróbb dolgokért is, meglátni a csodát az élet apróbb dolgaiban is. Sok-sok gyakorlatot kellett megcsinálnom, ami mindig előrébb vitt az önismeretben. Ez hatalmas erőt adott, kihúzott akkor a mélypontról. Azt is megtanultam Eszterrel, hogy nőként nem akarni kell, hanem befogadni az élet csodálatos dolgait. Tanácsai mindig nyugtatóan hatnak rám. Nehéz döntések előtt is sokat segített, hogy hogyan hallgassak a szívemre, hogyan halljam meg a belső hangot, ami sosem téved. Eszternek köszönhetően sokkal tisztábban látom az elkövetkező hónapokat, éveket, mi azt, amit el szeretnék érni, mi az én utam. Azt szeretem Eszterben, hogy amellett, hogy a lelki dolgokban is nagyon mélyre beleásunk, racionálisan is megközelíti a vállalkozói kihívásokat. Rengeteg technikát tanított meg, hogy hogyan legyek sikeres, boldog vállalkozó és nő :)”

Gubányi-Prokec Nelly
denelys.com

„Mondanám, hogy véletlen, csak nem hiszek benne.
Igen.
Ilyen volt a mi találkozásunk is. Már az első telefonbeszélgetésünknél tudtam, hogy ezer éve barátok vagyunk, és hogy értesz engem. Tudod, mit szeretnék, sokszor akkor is, mikor én még nem tudom. Mindenre van válaszod, mindig tudod, hogyan kell megmutatnod nekem a következő kaput, amit kinyithatok. Rengeteg dolgot értettem és tanultam meg a közös munkánk által. Mára magabiztos győzelmet tudhatok magaménak, tisztában lettem magammal, a képességeimmel és az érzékelésemmel. Rögös út ez, de a legnagyobb biztonságban haladok, mert tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzád, akár fizikai síkon, akár anélkül. Kincs vagy, mindenkinek aki tenni akar magáért kijárna egy olyan mentor, mint amilyen Te vagy nekem!”

Hende Katica
facebook.com/katicakarkoto

„Eszter hozzásegített ahhoz, hogy magamra találjak, hogy megtaláljam önmagamban az erőt. Egy krízishelyzetből – gyászból segített újraépíteni az életemet és megtanított arra hogyan figyeljek jobban magamra. Segítőként mindig másokon volt a fókuszom, és közben magamat elfelejtettem. Ezt mutatta és tanította meg, hogy a válaszok ott vannak legbelül, csak oda kell figyelni és meghallani a belső lágy halk hangot, amit eddig jól elnyomtam. A coaching folyamat hatására sokkal jobban tudok kapcsolódni a klienseimhez és önmagamhoz is. Sokkal magabiztosabbnak és stabilabbnak érzem magam. Újra visszataláltam az olvasás öröméhez, és tudom, hogy az ÉNIDŐ mindennél fontosabb ahhoz, hogy adni tudjak másoknak. A vállalkozásom pedig új irányt vett.
Hálás vagyok az együtt töltött órákért!
Életem egyik legjobb döntése és befektetése volt, hogy Veled dolgoztam!”

Kósa Brigitta
sorster.hu

„Több mint 10 éve készítek ékszereket. A kreatív rész remekül ment, rengeteg ötlet van még a jegyzetfüzetemben, ami még megvalósításra vár. Mégsem úgy mentek a dolgaim, ahogy szerettem volna, éreztem, hogy valamit nem jól csinálok, de nem jöttem rá, hogy hol hibázok.. Egy véletlen folytán, ajánlás útján találtam Eszterre. Eszter már az első beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, teljesen egy hullámhosszon voltunk, a vele való közös munka során nagyon sokat fejlődtem. Nem csak az üzletemben lettem sikeresebb, megtanultam kezelni a magánéletemben előforduló, vagy múltból magammal hozott dolgokat is. El tudtam engedni bizonyos dolgokat, más szemszögből nézni, és közelíteni egy-egy helyzethez. Boldogabb lettem, kiegyensúlyozottabb, és összeszedettebb az üzletben, magánéletben egyaránt. Eszter nagyszerű ember, hihetetlen tudása van, minden konzultációra alaposan felkészül és nagyon jól alkalmazható tanácsai vannak. Olyan mint egy szuper beszélő, élő iránytű. Nem mondja meg, hogy csináld, merre menj, hanem ügyesen terelget, míg magadtól jössz rá, hogy melyik az az irány, amelyik a Te életedben azt a változást, fejlődést hozza, amire vágytál. Ma is őt választanám. Köszönöm, Eszter!”

Mácsár Andi
textilekszer.hu

„Hiszem azt, hogy minden embernek szüksége van az élet valamely pontján segítségre. Senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak hiányosságai, vagy mélypontjai bizonyos területeken. Ezeket a vakfoltokat megdolgoztatva, egy coach segítségével erősségeinké tehetjük a gyengeségeinket. Az elmúlt egy évben pontosan ezen dolgoztunk Eszterrel, így ma már elmondhatom, hogy alaposan megfordult a világképem és a hozzáállásom a nehézségekhez. Úgy érzem, hogy mára a maximumot tudom kihozni a nehézségekből is. Hálás vagyok Eszternek és bízom benne, hogy még nagyon hosszú ideig dolgozhatunk együtt.”

Hugyecz Annamari
huannamistyle.hu

A konzultációs csomagokban Te hozod a konkrét témáidat, én pedig coaching, menedzsment, stratégiai tanácsadásói, spirituális, energetikai, idegtudományi, és egyéb tudásom és tapasztalatom által támogatlak abban, hogy a lehető legjobban és komplexen találd meg magadban a megoldást.

A konzultációk között 1-1 alkalommal tudsz tőlem kérdezni emailben is.

Ha még nem dolgoztál velem konzultáció keretében, akkor a Heal Your Connection folyamat lesz az első lépcsőfok:

Heal Your Connection konzultációs folyamatban erre számíthatsz:

6 mentorkonzultáció 3 hónapon keresztül, havonta 2 alkalom

a konzultációk célja, hogy az erődet megismerve, még tudatosabb legyen az energia használata mind a teremtésre, mind pedig a felmerülő elakadások megoldására, illetve helyreálljanak azok az energetikai elakadások, amik még bármelyik életterületen akadályozzák a teljes, harmonikus, önazonos létezést

a konzultációs folyamat egyéni, viszont keretekbe
foglalt

a konzultációkat rövid ráhangolódással, az energiaszint emelésével kezdjük

dolgozunk az aktuális témán, kiegészítve az én edukációs tartalmaimmal, stratégiai, üzletviteli tanácsadással, business, life coachinggal, gyógyítással

(folyamattól függően)

a konzultáció egy záró pár perces meditációs energetikai gyakorlattal zárul

hogy a transzformáció a mindennapokba is érzékelhető módon bekövetkezzen és a tudatos energiahasználat még inkább támogatva legyen!

A konzultációs csomag ára:

 

420.000 Ft

A fizetés egyösszegben a konzultációkat megelőzően történik.

Részletfizetés esetén a díj:

6  x 75.000 Ft

A konzultációk a részletek átutalását követően kerülnek megtartásra, így kérlek a megbeszélt konzultációs időpontok előtt utald át majd az összeget a kiküldött számla alapján!

 

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velem, kérlek foglalj egy díjmentes bevezető konzultációt, hogy mindketten el tudjuk dönteni, hogy együtt megyünk-e tovább.

Ha nincs számodra megfelelő időpont vagy az összes időpont már foglalt, iratkozz fel kérlek a bevezető konzultáció oldalon lévő várólistára, hogy elsőként értesíthesselek a következő szabad időpontokról!

Ha ezt követően tovább szeretnél menni, akkor pedig még magasabb szintre emeljük az erőd használatát és egy szintén 6 konzultációt tartalmazó 6 hónapos mentorfolyamatban foglak támogatni.

A Boost Your Energy konzultációs folyamat az előző folyamatra épül, kizárólag utána kezdhető el és erre számíthaszt:

6 mentorkonzultáció 6 hónapon keresztül, havonta 1 alkalom

a konzultációk célja, hogy az energiaszint még inkább emelkedjen és felkészülj egy olyan szintlépésre, ahol már az egyéni szint kiegészül a kollektív teremtés módszertanával, vállalkozói, szakmai szinten pedig az empowerment és az energetikai bőségszemlélet beépítésével a mindennapi működésbe a vezetés, delegálás, pénzügyi működés terén is.

a konzultációs folyamat egyéni, a te tempódhoz, témáidhoz igazodik, viszont keretekbe foglalt

a konzultációkat rövid ráhangolódással, az energiaszint emelésével kezdjük

dolgozunk az aktuális témán, kiegészítve az én edukációs tartalmaimmal, stratégiai, üzletviteli tanácsadással, business, life coachinggal, gyógyítással

(folyamattól függően)

a konzultáció egy záró pár perces meditációs energetikai gyakorlattal zárul

hogy a transzformáció a mindennapokba is érzékelhető módon bekövetkezzen és a tudatos energiahasználat még inkább támogatva legyen!

A konzultációs csomag ára:

 

420.000 Ft

A fizetés egyösszegben a konzultációkat megelőzően történik.

Részletfizetés esetén a díj:

6  x 75.000 Ft

A konzultációk a részletek átutalását követően kerülnek megtartásra, így kérlek a megbeszélt konzultációs időpontok előtt utald át majd az összeget a kiküldött számla alapján!

 

Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velem, kérlek foglalj egy díjmentes bevezető konzultációt, hogy mindketten el tudjuk dönteni, hogy együtt megyünk-e tovább.

Ha nincs számodra megfelelő időpont vagy az összes időpont már foglalt, iratkozz fel kérlek a bevezető konzultáció oldalon lévő várólistára, hogy elsőként értesíthesselek a következő szabad időpontokról!

Jelentkezz hozzám egy ingyenes bevezető konzultációra!

(20perc)

Felmerülhetett benned pár kérdés

Van-e bármi kötelezettségem a konzultáció után?

Nincs, rajtad múlik, hogy a beszélgetésen elhangzottakból mit és hogyan oldasz meg, tovább lépsz-e. A konzultációkon az adott 2 hét témájához kapcsolódóan még mélyebben fogsz tudni dolgozni magadon, én pedig a legteljesebb és legkomplexebb tudásommal támogatom a folyamatodat.

Mennyire bízhatok meg abban, hogy nem fog tudni más a beszélgetésen elhangzottakról?

Teljes mértékben. Mind a coaching, mind pedig a pénzügyi tanácsadói szakmában szigorú titoktartási, adatvédelmi előírások vannak, melyek megszegését szigorúan büntetik. Nem mellesleg emberileg is a titoktartási etikai elvét képviselem.

Mennyiben különbözik ez a szolgáltatás egy klasszikus coachingtól?

A konzultációk során döntően a coaching eszköztárat, módszereket, keretrendszert fogom alkalmazni, de kiegészítem egyrészt saját tapasztalatokkal, másrészt főként a kontroll konzultációban egyéb technikákkal is, amik menedzsment, szervezetfejlesztési, lelki módszerek közé sorolhatók, így teljes mértékben egy egyénre szabott komplex támogató folyamatban fogsz részt venni. A holisztikus szemléletet képviselem, az üzleti és lelki dolgok összhangjában hiszek, így a fókusz a lélek- és szívközpontú üzleti és pénzügyi haladáson lesz.

Mi van akkor, ha nem tudok részt venni a megbeszélt időpontban a konzultáción vagy nem szeretném folytatni a folyamatot?

Először is, haladéktalanul jelezd, hogy az időpontot más igénybe tudja venni, másrészt a lemondás feltételeit a köztünk lévő szerződés fogja szabályozni, amit küldeni fogok neked, amint kéred a szolgáltatást. 

Írj nekem!

Adatkezelés