Money Mindset Coaching és Mentoring

Légy az életed és a pénzügyeid mestere!

 • Vállalkozóként, vezetőként tudod, hogy kellene foglalkoznod a pénzügyeiddel, de valamiért mégsem teszed, halogatod?

 • Látszólag mennek a dolgaid, de Te belül úgy érzed, hogy valami mégis fékez, visszahúz? 

 • Kívülről mások szerint boldognak kéne lenned, mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik annak ellenére, hogy vállalkozol és építed az életed többi területét is?

Az üzleti világban fontos a profit, de ennél talán fontosabb az, hogy testileg, lelkileg, mentálisan egészségesen, örömmel és szívvel végezzük azt, amit csinálunk, hiszen példát is így mutathatunk másoknak, és mindemellett a legnagyobb bőségben éljünk.

 • Ha vállalkozóként, vezetőként Te is hiszel ebben,
 • ha kiegyensúlyozott, boldog emberként akarsz részt venni az üzleti világban,
 • ha el akarod sajátítani azt, hogy Te is hogyan hozhatod ki a körülötted lévőkből a legjobbat,
 • és a saját példát által másokat inspirálva értéket teremteni és
 • a szándékaidnak megfelelő legnagyobb bőségben élni

akkor ez a program neked való.

A program során az általad hozott célok, szándékok mentén, egyedi fejlődési terv alapján haladunk, de nagy hangsúlyt fektetünk

– a hitrendszeredre,
– az énképedre,
– a kommunikációdra,
– a céljaidra és arra, hogy
– a lehető legjobban elsajátítsd a bőségszemléletet, a pénzhez való helyes hozzáállást, a pénzzel való megfelelő bánásmódot és coaching szemléletű vezetés fortélyait.

A program alapja a bőségtudatos Money Mindset kialakítása összhangban azokkal a világot működtető spirituális törvényekkel, melynek révén mind az üzletednek, karrierednek, mind pedig a személyes pénzügyeidnek új lendületet fogsz tudni adni.

Mit mondanak a szolgáltatásról?

„Eszterrel való közös munka az egyik legjobb befektetés volt az életemben. Sokáig halogattam, hogy elkezdjük a közös munkát, de miután meghoztam a döntést, egy percét sem bántam meg a közös munkának. Voltak nagy felismerések, és apró változások is a közös munka alatt, amelyek észrevétlenül alakították át a gondolkodásmódom, vagy érzéseim. A feladatoknak köszönhetően aktív résztvevője voltam a változásoknak, ezért mikor meg kellett hoznom egy nagy döntést az életemben már teljes magabiztossággal tudtam azt megtenni. Életem egyik legjobb időszakaként tekintek vissza arra az 5 hónapra, nagyon sokat fejlődtem, és elindított egy sokkal boldogabb, teljesebb élet felé. Nagyon köszönök mindent Eszter!”

Csató Zsuzsi
joucaportraits.com

„2,5 évvel ezelőtt, vállalkozásom hajnalán hozott össze a sors Eszterrel. Akkor a megszokások, látott minták alapján fejlesztettem a cégem. Éreztem, hogy elakadtam egy szinten, de egyedül továbblépni már nem biztos, hogy tudtam volna. Eszter segített hogy tudatosságot, bőség mentalitást vigyek nemcsak a mindennapi folyamataimba, és képes legyek hosszú távon is célokat állítani magam elé és azokat meg is valósítsam. Mindezt úgy, hogy önazonos maradtam és képes voltam a legjobbat kihozni emberileg és üzletileg is magamból. Az eredmény? Egy év alatt képes voltam elérni az 5 éves tervben megfogalmazott céljaim nagy részét. Leszámoltam rengeteg káros régi mintámmal és blokkommal. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Egyre inkább sikerül egyensúlyba hozni a magánéletemet a munkámmal. Teljes bizonyossággal mondom, hogy nem tartanék ma ott az életemben, a vállalkozásomban, ha akkor nem kezdünk el együtt dolgozni. Hálás vagyok, hogy a mentoromnak mondhatom. :)”

Cseke-Kovács Zsófia
zekastyling.hu

„Esztert akkor kerestem meg, amikor úgy éreztem, hogy megrekedtem a vállalkozásomban és nem tudtam már igazán, hogy mi tesz boldoggá. Eszterrel először is megtanultam gyakrabban hálás lenni, az apróbb dolgokért is, meglátni a csodát az élet apróbb dolgaiban is. Sok-sok gyakorlatot kellett megcsinálnom, ami mindig előrébb vitt az önismeretben. Ez hatalmas erőt adott, kihúzott akkor a mélypontról. Azt is megtanultam Eszterrel, hogy nőként nem akarni kell, hanem befogadni az élet csodálatos dolgait. Tanácsai mindig nyugtatóan hatnak rám. Nehéz döntések előtt is sokat segített, hogy hogyan hallgassak a szívemre, hogyan halljam meg a belső hangot, ami sosem téved. Eszternek köszönhetően sokkal tisztábban látom az elkövetkező hónapokat, éveket, mi azt, amit el szeretnék érni, mi az én utam. Azt szeretem Eszterben, hogy amellett, hogy a lelki dolgokban is nagyon mélyre beleásunk, racionálisan is megközelíti a vállalkozói kihívásokat. Rengeteg technikát tanított meg, hogy hogyan legyek sikeres, boldog vállalkozó és nő :)”

Gubányi-Prokec Nelly
denelys.com

„Mondanám, hogy véletlen, csak nem hiszek benne.
Igen.
Ilyen volt a mi találkozásunk is. Már az első telefonbeszélgetésünknél tudtam, hogy ezer éve barátok vagyunk, és hogy értesz engem. Tudod, mit szeretnék, sokszor akkor is, mikor én még nem tudom. Mindenre van válaszod, mindig tudod, hogyan kell megmutatnod nekem a következő kaput, amit kinyithatok. Rengeteg dolgot értettem és tanultam meg a közös munkánk által. Mára magabiztos győzelmet tudhatok magaménak, tisztában lettem magammal, a képességeimmel és az érzékelésemmel. Rögös út ez, de a legnagyobb biztonságban haladok, mert tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzád, akár fizikai síkon, akár anélkül. Kincs vagy, mindenkinek aki tenni akar magáért kijárna egy olyan mentor, mint amilyen Te vagy nekem!”

Hende Katica
facebook.com/katicakarkoto

„Eszter hozzásegített ahhoz, hogy magamra találjak, hogy megtaláljam önmagamban az erőt. Egy krízishelyzetből – gyászból segített újraépíteni az életemet és megtanított arra hogyan figyeljek jobban magamra. Segítőként mindig másokon volt a fókuszom, és közben magamat elfelejtettem. Ezt mutatta és tanította meg, hogy a válaszok ott vannak legbelül, csak oda kell figyelni és meghallani a belső lágy halk hangot, amit eddig jól elnyomtam. A coaching folyamat hatására sokkal jobban tudok kapcsolódni a klienseimhez és önmagamhoz is. Sokkal magabiztosabbnak és stabilabbnak érzem magam. Újra visszataláltam az olvasás öröméhez, és tudom, hogy az ÉNIDŐ mindennél fontosabb ahhoz, hogy adni tudjak másoknak. A vállalkozásom pedig új irányt vett.
Hálás vagyok az együtt töltött órákért!
Életem egyik legjobb döntése és befektetése volt, hogy Veled dolgoztam!”

Kósa Brigitta
sorster.hu

„Több mint 10 éve készítek ékszereket. A kreatív rész remekül ment, rengeteg ötlet van még a jegyzetfüzetemben, ami még megvalósításra vár. Mégsem úgy mentek a dolgaim, ahogy szerettem volna, éreztem, hogy valamit nem jól csinálok, de nem jöttem rá, hogy hol hibázok.. Egy véletlen folytán, ajánlás útján találtam Eszterre. Eszter már az első beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, teljesen egy hullámhosszon voltunk, a vele való közös munka során nagyon sokat fejlődtem. Nem csak az üzletemben lettem sikeresebb, megtanultam kezelni a magánéletemben előforduló, vagy múltból magammal hozott dolgokat is. El tudtam engedni bizonyos dolgokat, más szemszögből nézni, és közelíteni egy-egy helyzethez. Boldogabb lettem, kiegyensúlyozottabb, és összeszedettebb az üzletben, magánéletben egyaránt. Eszter nagyszerű ember, hihetetlen tudása van, minden konzultációra alaposan felkészül és nagyon jól alkalmazható tanácsai vannak. Olyan mint egy szuper beszélő, élő iránytű. Nem mondja meg, hogy csináld, merre menj, hanem ügyesen terelget, míg magadtól jössz rá, hogy melyik az az irány, amelyik a Te életedben azt a változást, fejlődést hozza, amire vágytál. Ma is őt választanám. Köszönöm, Eszter!”

Mácsár Andi
textilekszer.hu

„Hiszem azt, hogy minden embernek szüksége van az élet valamely pontján segítségre. Senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak hiányosságai, vagy mélypontjai bizonyos területeken. Ezeket a vakfoltokat megdolgoztatva, egy coach segítségével erősségeinké tehetjük a gyengeségeinket. Az elmúlt egy évben pontosan ezen dolgoztunk Eszterrel, így ma már elmondhatom, hogy alaposan megfordult a világképem és a hozzáállásom a nehézségekhez. Úgy érzem, hogy mára a maximumot tudom kihozni a nehézségekből is. Hálás vagyok Eszternek és bízom benne, hogy még nagyon hosszú ideig dolgozhatunk együtt.”

Hugyecz Annamari
huannamistyle.hu

Hogyan épül fel?

Jelentkezz a 30 perces bevezető konzultációra, hogy személyesen is megismerjük egymást kötelezettségek nélkül

Ha utána úgy döntesz, hogy részt veszel a 12 alkalmas Money Mindset Coaching és Mentoring programban, emailben egyeztetünk majd a további lépésekről

A konzultációkat hetente tartjuk előre egyeztetett időpontban, így 3 hónapig fogsz magadon intenzíven dolgozni.

A 60 perces ülések közt emailben tartjuk a kapcsolatot, és úgy fogod megkapni a kiegészítő anyagokat is.

+Bónuszok

 • Bónusz 1: napindító meditáció
 • Bónusz 2: energetizáló-tisztító meditáció
 • Bónusz 3: bőségmeditáció
 • Bónusz 4: személyre szabott, egyéni meditációt, melyet a
  folyamat végén fogsz megkapni
 • Bónusz 5: Money Mindset munkafüzet, melyben olyan gyakorlatokat találsz, amik segítenek a pénzhez való viszonyod feltárásában és a bőségmentalitás elsajátításában

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A Money Mindset Coaching és Mentoring program ára:

540.000 Ft

A fizetés egyösszegben a konzultációkat megelőzően történik.

Részletfizetés esetén a díj:

12 x 49.000 Ft

A konzultációk a részletek átutalását követően kerülnek megtartásra, így kérlek a megbeszélt konzultációs időpontok előtt utald át majd az összeget!

Jelentkezz hozzám egy ingyenes bevezető konzultációra!

(30perc)

Felmerülhetett benned pár kérdés

Van-e bármi kötelezettségem a konzultáció után?

Nincs, rajtad múlik, hogy a beszélgetésen elhangzottakból mit és hogyan oldasz meg, tovább lépsz-e. A belső erőforrásaidat fogod mozgósítani a saját életed érdekében. A te tempódban fogunk haladni a meghatározott célok, szándékok mentén, és ahhoz kapcsolódóan fogunk foglalkozni a pénzügyi gondolkodásodat és az egyes életterületeidet érintő témákkal.

Mennyire bízhatok meg abban, hogy nem fog tudni más a beszélgetésen elhangzottakról?

Teljes mértékben. Mind a coaching, mind pedig a pénzügyi tanácsadói szakmában szigorú titoktartási, adatvédelmi előírások vannak, melyek megszegését szigorúan büntetik. Nem mellesleg emberileg is a titoktartási etikai elvét képviselem.

Mennyiben különbözik ez a szolgáltatás egy klasszikus coachingtól?

A konzultációk során döntően a coaching eszköztárat, módszereket, keretrendszert fogom alkalmazni, de kiegészítem egyrészt saját tapasztalatokkal, másrészt főként a kontroll konzultációban egyéb technikákkal is, amik menedzsment, szervezetfejlesztési, lelki módszerek közé sorolhatók, így teljes mértékben egy egyénre szabott komplex támogató folyamatban fogsz részt venni. A holisztikus szemléletet képviselem, az üzleti és lelki dolgok összhangjában hiszek, így a fókusz a lélek- és szívközpontú üzleti és pénzügyi haladáson lesz.

Mi van akkor, ha nem tudok részt venni a megbeszélt időpontban a konzultáción vagy nem szeretném folytatni a folyamatot?

Először is, haladéktalanul jelezd, hogy az időpontot más igénybe tudja venni, másrészt a lemondás feltételeit a köztünk lévő szerződés fogja szabályozni, amit küldeni fogok neked, amint kéred a szolgáltatást. 

Írj nekem!

Adatkezelés