Független

Pénzügyi Mentoring

Minőségi pénzügyi stratégia minőségi megoldásokkal

Amennyiben valóban független pénzügyi tanácsra, támogatására van szükséged a pénzügyeidet illetően, mind a szakmai, mind pedig a személyes tapasztalataimmal támogatni foglak a konzultáció során. Ebben a folyamatban kifejezetten csak a konkrét pénzügyeiddel foglalkozunk, stratégiát, irányokat jelölünk ki a céljaidnak megfelelően és az egyes célokhoz konkrét megoldási javaslatokat is fogsz kapni. Nem egy klasszikus biztosításközvetítői, befektetési értékesítő konzultáción fogsz részt venni, hanem a mentoring keretében arra fogunk fókuszálni, hogy a kívánt pályára állítsd a pénzügyeid mind a magánjellegű, mind pedig a vállalkozói céljaid mentén. Fogsz találkozni konkrét termékjavaslatokkal, megoldási módokkal is, és olyan is lesz, amikor a megoldás irányát mutatom csak meg neked az egyéni igényeidre szabva, vagy tanácsot adok abban, hogy az adott témádban melyik együttműködő partneremet javasolnám neked.

Rendelkezem a nemzetközileg elfogadott Minősített Befektetési Tanácsadó minősítéssel, van ca. 15 éves pénzügyi piaci tapasztalatom és olyan partnerekkel dolgozom kizárólag, akik mind minőségben, mind etikailag a legmagasabb minőségre törekszenek az ügyfeleknél. Így az objektivitás mentén és maximálisan az ügyfelek igényére fókuszálva tudom számodra a megfelelő tanácsot adni. 

Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy a pénzügyeid mesterévé válhass!

Hogyan épül fel?

Jelentkezz a 20 perces bevezető konzultációra, hogy személyesen is megismerjük egymást kötelezettségek nélkül

Ha utána úgy döntesz, hogy kéred a Pénzügyi Mentoringot, emailben egyeztetünk majd a további lépésekről

Ha egy konkrét témára szeretnél megoldást (pl. tudod, hogy nyugdíjbiztosítást akarsz kötni, befektetni akarsz csak, a lakásbiztosításodat akarod átnézni), akkor 1 alkalom is elég lesz

Ha egyszer már igénybe vetted a Pénzügyi Mentoringot, utána is érdemes min. évente egyszer átnézned a pénzügyi dolgaidat, erről fogsz majd tájékoztatást kapni

A kérdéseidet legtöbbször emailben is meg fogjuk tudni beszélni, ha személyes konzultációra van szükség a téma összetettsége miatt, akkor jelezni fogom.

Mit mondanak a szolgáltatásról?

„Eszterrel való közös munka az egyik legjobb befektetés volt az életemben. Sokáig halogattam, hogy elkezdjük a közös munkát, de miután meghoztam a döntést, egy percét sem bántam meg a közös munkának. Voltak nagy felismerések, és apró változások is a közös munka alatt, amelyek észrevétlenül alakították át a gondolkodásmódom, vagy érzéseim. A feladatoknak köszönhetően aktív résztvevője voltam a változásoknak, ezért mikor meg kellett hoznom egy nagy döntést az életemben már teljes magabiztossággal tudtam azt megtenni. Életem egyik legjobb időszakaként tekintek vissza arra az 5 hónapra, nagyon sokat fejlődtem, és elindított egy sokkal boldogabb, teljesebb élet felé. Nagyon köszönök mindent Eszter!”

Csató Zsuzsi
joucaportraits.com

„2,5 évvel ezelőtt, vállalkozásom hajnalán hozott össze a sors Eszterrel. Akkor a megszokások, látott minták alapján fejlesztettem a cégem. Éreztem, hogy elakadtam egy szinten, de egyedül továbblépni már nem biztos, hogy tudtam volna. Eszter segített hogy tudatosságot, bőség mentalitást vigyek nemcsak a mindennapi folyamataimba, és képes legyek hosszú távon is célokat állítani magam elé és azokat meg is valósítsam. Mindezt úgy, hogy önazonos maradtam és képes voltam a legjobbat kihozni emberileg és üzletileg is magamból. Az eredmény? Egy év alatt képes voltam elérni az 5 éves tervben megfogalmazott céljaim nagy részét. Leszámoltam rengeteg káros régi mintámmal és blokkommal. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Egyre inkább sikerül egyensúlyba hozni a magánéletemet a munkámmal. Teljes bizonyossággal mondom, hogy nem tartanék ma ott az életemben, a vállalkozásomban, ha akkor nem kezdünk el együtt dolgozni. Hálás vagyok, hogy a mentoromnak mondhatom. :)”

Cseke-Kovács Zsófia
zekastyling.hu

„Esztert akkor kerestem meg, amikor úgy éreztem, hogy megrekedtem a vállalkozásomban és nem tudtam már igazán, hogy mi tesz boldoggá. Eszterrel először is megtanultam gyakrabban hálás lenni, az apróbb dolgokért is, meglátni a csodát az élet apróbb dolgaiban is. Sok-sok gyakorlatot kellett megcsinálnom, ami mindig előrébb vitt az önismeretben. Ez hatalmas erőt adott, kihúzott akkor a mélypontról. Azt is megtanultam Eszterrel, hogy nőként nem akarni kell, hanem befogadni az élet csodálatos dolgait. Tanácsai mindig nyugtatóan hatnak rám. Nehéz döntések előtt is sokat segített, hogy hogyan hallgassak a szívemre, hogyan halljam meg a belső hangot, ami sosem téved. Eszternek köszönhetően sokkal tisztábban látom az elkövetkező hónapokat, éveket, mi azt, amit el szeretnék érni, mi az én utam. Azt szeretem Eszterben, hogy amellett, hogy a lelki dolgokban is nagyon mélyre beleásunk, racionálisan is megközelíti a vállalkozói kihívásokat. Rengeteg technikát tanított meg, hogy hogyan legyek sikeres, boldog vállalkozó és nő :)”

Gubányi-Prokec Nelly
denelys.com

„Mondanám, hogy véletlen, csak nem hiszek benne.
Igen.
Ilyen volt a mi találkozásunk is. Már az első telefonbeszélgetésünknél tudtam, hogy ezer éve barátok vagyunk, és hogy értesz engem. Tudod, mit szeretnék, sokszor akkor is, mikor én még nem tudom. Mindenre van válaszod, mindig tudod, hogyan kell megmutatnod nekem a következő kaput, amit kinyithatok. Rengeteg dolgot értettem és tanultam meg a közös munkánk által. Mára magabiztos győzelmet tudhatok magaménak, tisztában lettem magammal, a képességeimmel és az érzékelésemmel. Rögös út ez, de a legnagyobb biztonságban haladok, mert tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzád, akár fizikai síkon, akár anélkül. Kincs vagy, mindenkinek aki tenni akar magáért kijárna egy olyan mentor, mint amilyen Te vagy nekem!”

Hende Katica
facebook.com/katicakarkoto

„Eszter hozzásegített ahhoz, hogy magamra találjak, hogy megtaláljam önmagamban az erőt. Egy krízishelyzetből – gyászból segített újraépíteni az életemet és megtanított arra hogyan figyeljek jobban magamra. Segítőként mindig másokon volt a fókuszom, és közben magamat elfelejtettem. Ezt mutatta és tanította meg, hogy a válaszok ott vannak legbelül, csak oda kell figyelni és meghallani a belső lágy halk hangot, amit eddig jól elnyomtam. A coaching folyamat hatására sokkal jobban tudok kapcsolódni a klienseimhez és önmagamhoz is. Sokkal magabiztosabbnak és stabilabbnak érzem magam. Újra visszataláltam az olvasás öröméhez, és tudom, hogy az ÉNIDŐ mindennél fontosabb ahhoz, hogy adni tudjak másoknak. A vállalkozásom pedig új irányt vett.
Hálás vagyok az együtt töltött órákért!
Életem egyik legjobb döntése és befektetése volt, hogy Veled dolgoztam!”

Kósa Brigitta
sorster.hu

„Több mint 10 éve készítek ékszereket. A kreatív rész remekül ment, rengeteg ötlet van még a jegyzetfüzetemben, ami még megvalósításra vár. Mégsem úgy mentek a dolgaim, ahogy szerettem volna, éreztem, hogy valamit nem jól csinálok, de nem jöttem rá, hogy hol hibázok.. Egy véletlen folytán, ajánlás útján találtam Eszterre. Eszter már az első beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, teljesen egy hullámhosszon voltunk, a vele való közös munka során nagyon sokat fejlődtem. Nem csak az üzletemben lettem sikeresebb, megtanultam kezelni a magánéletemben előforduló, vagy múltból magammal hozott dolgokat is. El tudtam engedni bizonyos dolgokat, más szemszögből nézni, és közelíteni egy-egy helyzethez. Boldogabb lettem, kiegyensúlyozottabb, és összeszedettebb az üzletben, magánéletben egyaránt. Eszter nagyszerű ember, hihetetlen tudása van, minden konzultációra alaposan felkészül és nagyon jól alkalmazható tanácsai vannak. Olyan mint egy szuper beszélő, élő iránytű. Nem mondja meg, hogy csináld, merre menj, hanem ügyesen terelget, míg magadtól jössz rá, hogy melyik az az irány, amelyik a Te életedben azt a változást, fejlődést hozza, amire vágytál. Ma is őt választanám. Köszönöm, Eszter!”

Mácsár Andi
textilekszer.hu

„Hiszem azt, hogy minden embernek szüksége van az élet valamely pontján segítségre. Senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak hiányosságai, vagy mélypontjai bizonyos területeken. Ezeket a vakfoltokat megdolgoztatva, egy coach segítségével erősségeinké tehetjük a gyengeségeinket. Az elmúlt egy évben pontosan ezen dolgoztunk Eszterrel, így ma már elmondhatom, hogy alaposan megfordult a világképem és a hozzáállásom a nehézségekhez. Úgy érzem, hogy mára a maximumot tudom kihozni a nehézségekből is. Hálás vagyok Eszternek és bízom benne, hogy még nagyon hosszú ideig dolgozhatunk együtt.”

Hugyecz Annamari
huannamistyle.hu

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Pénzügyi és biztosítási szakértői konzultáció:

 Fél órás konzultáció: 20.000 Ft

Egy órás konzultáció: 35.000 Ft

 

Jelentkezz hozzám egy ingyenes bevezető konzultációra!

(20perc)

Felmerülhetett benned pár kérdés

Van-e bármi kötelezettségem a konzultáció után?

Nincs, rajtad múlik, hogy a beszélgetésen elhangzottakból mit és hogyan oldasz meg, tovább lépsz-e. Sem cselekvési, sem termék-megkötési, sem tanács-elfogadási kötelezettséged nincs. A legjobb szakmai és emberi tudásom alapján támogatlak téged, de a pénzügyeiddel kapcsolatos döntések felelőssége nálad van.

Mennyire bízhatok meg abban, hogy nem fog tudni más a beszélgetésen elhangzottakról?

Teljes mértékben. Mind a coaching, mind pedig a pénzügyi tanácsadói szakmában szigorú titoktartási, adatvédelmi előírások vannak, melyek megszegését szigorúan büntetik. Nem mellesleg emberileg is a titoktartási etikai elvét képviselem.

Mi van akkor, ha nem tudok részt venni a megbeszélt időpontban a konzultáción?

Először is, haladéktalanul jelezd, hogy az időpontot más igénybe tudja venni, másrészt a lemondás feltételeit a köztünk lévő szerződés fogja szabályozni, amit küldeni fogok neked, amint kéred a szolgáltatást és lefoglalod az időpontot.

Mennyiben különbözik ez a szolgáltatás az ingyenes pénzügyi tanácsadásoktól, amikor leginkább terméket akarnak eladni?

A konzultáció során leginkább stratégiákat, irányokat és célokat határozunk meg, amikhez kaphatsz konkrét megköthető termékjavaslatokat is, de olyan tanácsokat is, hogy milyen lépéseket lenne érdemes tenned, milyen gondolkodásbeli változást eszközölni ahhoz, hogy magasabb szintre lépj, vagy olyan megoldást javaslok, amihez semmilyen szakmai kapcsolat, jutalékérdekeltség nem fűz.

A cél az, hogy a pénzügyeidet magasabb szintre emeld, gondolkodásban is, nem pedig az, hogy mindenáron köss meg egy terméket, így a coaching, szervezetfejlesztő tudásom egy részét is beépítem a tanácsadásokba. Célom az is, hogy megmutassam neked, hogy a pénzügyi tanácsadást, mentoringot lehet ügyfélközpontúan, minőségi módon végezni.

Írj nekem!

Adatkezelés