Felmérés

Pénzzel kapcsolatos hiedelmek nők körében

A felméréssel az a célom, hogy az eredményre építve olyan anyagokkal segítsem a magyar nőket, amik ezeket a hiedelmeket segítenek átalakítani, transzformálni és ezáltal egy boldogabb, teljesebb életet élni nőként és adott esetben vállalkozóként.

Üdvözöllek!

Pintér-Szabó Eszter vagyok, üzleti és pénzügyi tudatosság mentor és az alábbi kérdőívvel szeretnék eljutni minél több nőhöz, hogy felmérjem azt, hogy mi az 5 leginkább gátló hiedelme pénzzel kapcsolatban.

Szívügyem az, hogy minél több nőt, női vállalkozót támogassak abban, hogy az üzleti és pénzügyi tudatosságán dolgozva visszakapja azt a végtelen teremtő erőt, ami által nem csak pénzt, hanem élete minden területén bőséget képes létrehozni úgy, hogy a számára legkiteljesedettebb életet éli.

Mind a szakmai múltam, mind az érdeklődési köröm is a pénz, pénzügyek, pénzpszichológia, teremtés, tudatosság, tudomány irányába vitt az elmúlt 20 évben, és ezt a tapasztalatot és tudást akarom átadni, hogy a te életedben is természetessé váljon a pénz és a bőség jelenléte és megtapasztalása.

Az elmút 10 évben, az ügyfeleimmel végzett munka és az elmúlt 20 évben a saját önismereti folyamataim által sok-sok olyan hiedelemmel találkoztam, ami jelentősen akadályozhatja egy nő pénzügyi életét, vállalkozását és összességében az egyes életterületein való kiteljesedését is.

A legfontosabb 21 hiedelmet most beraktam egy kérdőívbe, hogy minél több nőhöz eljutva most még tisztább képet kaphassak arról, hogy mik a leginkább akadályozó tényezők a nők és a pénz témakörében.

Mit érdemes tudnod a felméréssel kapcsolatban?

A kitöltők között kisorsolok 3 embert,
aki megkapja az általam elkészített

Bőségteremtő Megerősítések
Önbecsülés megerősítések
Önazonos vállalkozás és Marketing megerősítések
komplex megerősítéscsomagot összesen 19.990 Ft értékben.

Megköszönöm, ha a kitöltéssel támogatod a munkámat és azt, hogy minél inkább lássam azt, hogy milyen pénzzel kapcsolatos gondolati elakadásban támogassam leginkább a magyar nőket!

A Felmérés kitöltési határideje lejárt.

Köszönöm minden kitöltőknek!

Hamarosan közzéteszem a felmérés eredményét.