• Önbecsülés és a pénz?

• Te mire tartod érdemesnek magadat anyagilag?

• Gondolkoztál már azon, hogy milyen összefüggés lehet az önbecsülésed és az életedben bármilyen formában megjelenő anyagi és egyéb bőség közt?

Pont ezt a témát hoztam el neked a Pénz és Önbecsülés workshop keretei között!

Az anyagi helyzeted nagyon szoros összefüggésben van az önbecsüléseddel!

Az önbecsülésed:

Ha nincs helyén az önbecsülésed, akkor a pénz mennyisége az életedben erősen hatni fog a magabiztosságodra és az énképedre!

Láttál már a pénztől magabiztos embereket, akiken érződött, hogy a pénzük mennyisége, a vagyontárgyaik képezik ennek az alapját?

Láttál már a pénzhiánytól bizonytalanokat, akik szakmailag, emberileg is nagyon értékesek voltak, de a pénz és az anyagiak hiánya miatt értéktelennek tartották magukat?

Mindkét végletet megéltem a saját bőrömön.

És mindkettő gyökere az önbecsülésem és a pénzhez való hozzáállásom elcsúszásában volt.

Ha tapasztaltad már azt, hogy:

...akkor biztos, hogy van dolgod a Pénz és Önbecsülés önismereti témában.

Akkor fogsz tudni bármikor és bármennyi, és annyi pénzt teremteni, és olyan bőségben élni, amire TE vágysz, ha az önbecsülésed függetlenné válik az anyagiaktól!

Ez lenne az az állapot, melyben képes vagy már a pénzre nem az önbecsülésedet befolyásoló, hanem olyan eszközzé válni, amit szabadon mozgathatsz, teremthetsz, mert tisztában vagy a belső értékeddel.

Ez az az állapot, amiben a gazdagság, a bőség már nem egy pénzügyi helyzet lesz számodra, hanem egy gondolkodásmód, egy olyan mentalitás, ami a belső erődet stabil szinten tartja!

Ez lesz az az állapot, amiben:

A Pénz és Önbecsülés workshopon egy újfajta szemléletben fogsz magadon dolgozni.

A belső értéked és a pénzteremtő képességed ugyanis NEM a rendelkezésre álló pénzedtől függ!

Nem vagy kevesebb, ha nincs vagy rosszul bánsz vele, és több sem, ha gazdag vagy, vagy jól kezeled!

Az igazán bőségben élő, önazonos emberek a belső erejükkel teremtenek és nem a külső díszek (autó, ruha, ékszer, vagyon stb.) adják a fényüket.

A pénzzel kapcsolatban TE vagy az, aki az önbecsülését helyre tudja tenni!

Olyan témákon fogsz dolgozni, ami olyan szemléletben hozza el a pénzt az életedbe, melynek során:

Megérted, hogy a pénz nyújtotta álmagabiztosság nagyban különbözik az igazi belső erőtől, mert az egyikben a pénz irányít, a másikban pedig TE irányítod a pénzt az erőddel

Megérted azt, hogy ha a belső erőd az alapja a gazdagság-tudatodnak, akkor a pénz és az anyagi javak élvezete már nem bűnként, elítélendő dologként lesz jelen az életedben, hanem önmagad örömteli megéléseként a fizikai világban is

Megérted azt, hogy a pénzügyi énképed átalakításával más módon éled majd meg a jelenlegi helyzetedet és a pénzügyi kihívásokat is

Ki tartja a workshopot?

Pintér-Szabó Eszter vagyok, üzleti és pénzügyi tudatosság mentor. Tanulmányaim, a pénzügyi üzleti világban eltöltött 10 évem után az életemben történt törések utáni önismereti folyamat indított el azon az úton, hogy a pénzhez való hozzáállással, tudatossággal, üzleti mindsettel kezdtem foglalkozni 2013-ban. Nőként teljesen újra kellett építenem az életemet és önmagamat, és ebben a folyamatban már a tudományos és energetikai módszereket megismerve kezdtem el az ügyfeleimnek is támogatást adni az önmagukkal való kapcsolat és a pénzhez való viszonyuk helyreállításában.

Közgazdasági, jogi, menendzsment, coaching, pszichológiai tanulmányaimat mind-mind beépítem a munkámba, de leginkább az intuíciómra, az élettapasztalatomra és arra az energiára támaszkodom, amit önmagamban felfedeztem.

Emellett folyamatosan képezem magamat, döntően külföldön, hogy szakmailag még több értéket tudjak nyújtani a velem kapcsolatba kerülőknek.

Mi fog történni a workshopon?

Olvass bele pár gondolatba az előző workshop résztvevőitől

Februárban a Pénz és Nő Workshopon a korábbi felmérésben kijött TOP 5 pénzzel kapcsolatos akadályozó hiedelmet alakítottuk át

„Csodás volt a mai! Hatalmas energiák, rengeteg gondolat kavarog. Hála és köszönet! ”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm! Szuper volt a mini ws, sok előzetesen meglévő info összeállt, remélem lesz még élményem hasonlókban, tökeletes volt!! :)”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Nagyon szuper volt a mai online "coaching"! Érzem, hogy hatalmas súlyok mentek le e lelkemről a mini meditációkkal, sokkal könnyebbnek érzem magam, nincsen görcs bennem. 
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem!”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm szépen a mai tréninget, nagyon hasznosnak találtam. 🙂 intenzív munka volt, de minden percet megért, még úgy is hogy picit hosszabbra sikerült a tervezettnél, engem egyáltalán nem zavart, szívesen hallgattalak volna még :)”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm a mai csoportos coaching lehetőséget, nagy szükségem volt erre az alkalomra. Sokat adott hozzá az életemhez.”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Nagyon Szuper volt a workshop, és ahogy írtam az egész “odajutás”.
Nagyon szépen felépített!
Gratulàlok!”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Hálás szívvel írok Neked, mert a csütörtöki csoportos coachinggal úgy érzem, hogy egy újabb puzzle darab került a helyére.😊”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Hálásan köszönöm a mai workshopot: egyszerűen zseniális volt”
Pénz és Nő Workshop résztvevője

Fontos tudnivalók a workshoppal kapcsolatban:

1. Csak nőknek szól ez a program?

Nem, egyáltalán nem. Ha megszólított a program, akkor dolgod van vele.  A témákat úgy állítottam össze, hogy szemléletet fognak formálni és résztvevőként te pont azt fogod tudni átalakítani magadban, amire neked szükséged van.

2. Mikor lesz a workshop:

2023. május 11-én, online Zoomon, 9.30-12.00-ig

3. Mennyibe kerül a workshop?

A workshop díja: 14.990 Ft, amit bankkártyával tudsz kifizetni a Stripe biztonságos felületén a Jelentkezem a workshopra gombra kattintás után.

4. Van-e a workshopon kérdezési lehetőségem?

A workshopon a rendelkezésre álló időt az önmunkádra és a témákra fogjuk szánni, utána viszont fogsz kapni egy linket, amin beküldheted a kérdéseidet még pár napig. A beküldési határidő után egy héttel minden résztvevő meg fogja kapni az összes kérdésre adott videós válaszomat.

5. A pénzügyi gondolkodásodat támogató értékteremtő lépés a jegyed megvásárlásával kapcsolatban:

Annak érdekében, hogy a benned zajló transzformációt és étrékteremtést a legmagasabb szintre tudjuk emelni, az általad a workshopra kifizetett összeg 10%-át adományként fogom továbbutalni most az Anyák az Anyákért Alapítványnak a többi vásárló díjával összesítve.

6. Pénzvisszafizetési garancia

Ha a workshop után úgy érzed, hogy nem volt olyan gondolat benne, ami téged előrevitt, támogatott volna, akkor indoklás nélkül 14 napig visszakérheted a pénzedet. Én a legjobb tudásommal azon leszek, hogy minőségi módon vegyek részt a folyamatodban

Összefoglalva:

A gombra kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával tudsz fizetni.
Kérlek jelöld be majd, hogy kéred az információkat emailben, így tudom kiküldeni számodra a Zoom linket!

Felmerülhetnek benned még kérdések

A Jelentkezem gombra kattintással egy online vásárlási felületre navigál az oldal, ott kártyával ki tudod egyenlíteni a workshop díját.

A workshop online lesz megtartva a Zoom felületén, a csatlakozáshoz szükséges linket a vásárlás után azonnal meg fogod kapni.

Természetesen, a workshop nem pénzügyeseknek lesz tartva, hanem pont egy átlagember pénzhez való gondolkodását, hozzáállását segítenek átalakítani, és támogatni abban, hogy a pénzteremtés, a bőség, a jólét és a pénzhez való hozzáállás egy örömteli, szeretetteli és könnyű folyamattá kezdjen alakulni.

A vásárlást követően azonnal kiküldésre kerül a workshop linkje.

A vásárlási oldalon kérlek jelöld be azt a négyzetet, melyben az erre vonatkozó információ van, különben nem fogja a rendszer kiküldeni (jogilag nem állíthatjuk be ezt úgy, ha nem járulsz hozzá).

Ha nem kapnád meg a linket, kérlek jelezd az info@pinterszaboeszter.hu emailcímen és fogjuk küldeni.

A linket kérlek kezeld bizalmasan, a te részvételedre jogosítanak.

A díjat a vásárlás gombra kattintás után a következő ablakban megjelenő Pénztárban tudod kártyás fizetéssel kiegyenlíteni.

Ennél a programnál nincs lehetőség utalásos fizetésre.

Mi történik a fizetés után?

A fizetés után a rendszer azonnal kiküldi részedre a visszaigazolást, a számlát és ki fog menni az az email is, amiben megtalálod a Zoom linket majd a csatlakozáshoz.

A workshop előtti napokban pedig ki fogom küldeni neked azt a munkafüzetet is, amiben tudsz majd dolgozni.

A vásárlás napjától számított 14 napig meggondolhatod magadat, és visszakérheted a befizetett díjat.

A workshop felvétele visszanézhető lesz a résztvevőknek időkorlát nélkül.

Felkerülnek a YouTube csatornámra és résztvevőként meg fogod kapni a linket, hogy fel tudd dolgozni az anyagot, akár többször is.(Ha tudod, javasolnám a személyes jelenlétet is, nagy ereje van).

Ilyen esetben fontos, hogy ne háttérzajnak tedd be, hanem tényleg szánj időt arra, hogy ráhangolódsz és megcsinálod majd a feladatokat is.

Kérlek az info@pinterszaboeszter.hu emailcímre írj és 48 órán belül válaszolunk a kérdésedre és igyekszünk megoldani a felmerült problémát.