Mi jut eszedbe, ha meghallod azt a szót, hogy pénzügyek?

Írhatnám még tovább azokat a gondolatokat, amik lehet, hogy a te fejedben is megfordultak és szép kis neuronkapcsolatként csodás akadályokat gördítenek a pénzügyi kiteljesedésed útjába.

Mert hiába jó az önbecsülésed, hiába vannak már támogató hiedelmeid a pénzzel kapcsolatban, lehet, hogy jön is a pénz már az életedbe, de ha fizikai síkon a pénzügyekkel való foglalkozásban elakadsz, akkor a folyamatod nem lesz teljes.

Az Örömteli Pénzügyek Fizikai Síkon Workshopon pont azt fogod rendbetenni, hogy a pénzügyekhez való hozzáállásod és ezáltal az energetikád képessé tegyen arra, hogy feltedd az i-re a pontot

El tudjon indulni az a folyamat, hogy a pénzügyeiddel való foglalkozás már nem teher lesz

Megváltozzon a szemléleted, az érzésvilágod, az energetikád a pénzügyekkel kapcsolatban, ami utána ki fog hatni a döntéseidre és az eredményekre is

Meglásd azt, hogy ha a fókuszt elkezded örömmel a pénzügyekre tenni, azzal energiát adsz a pénzteremtésnek és magasabb szintre tudod emelni

Meg tudod magadnak határozni azokat a stratégiai lépéseket, amivel a folyamatodat egy új minőségben magasabb szintre emeled fizikai pénzügyek terén is

Amíg nem kezdesz el a pénzügyeiddel tudatosan foglalkozni, addig a pénz energetikai, spirituális, mentális és érzelmi része hiába lesz már maximálisan körbejárva, blokkoldva, megoldva, bevarázsolva, tudatosítva, feldolgozva, átalakítva stb. az életedben, a Földi fizikai síkon hiányozni fog az a lépés, amire szükséged van ahhoz, hogy pénzügyi téren minden vonatkozásban bőségben élj.

Képzeld csak el, hogy életmódot akarsz váltani, utána nézel a minőségi ételeknek, akár a táplálkozási típusodat is megismered, ismerkedsz a mozgásformákkal, már kívülről fújod a tápanyagok, a mozgás hatását mindenre, a hormonjaidra, az emésztésedre, az izomzatodra, a hangulatodra stb., már megvetted a sportcipőt és ruhát is, bevásároltál a BIO-boltban, előfizettél tornás videótárra vagy vettél edzőtermi bérletet, de egyszerűen fizikai síkon nem léped meg azt, hogy elkészítsd az ételt, naponta csak egy kicsit mozogjál, vagy bármit is változtass.

Érzed, hogy hasonló a helyzet a pénzügyeknél?

A fizikai pénzügyek a fizikai világ velejárója, ha tetszik, ha nem.

Lehetsz bármilyen spirituális, hihetsz bármiben, a világban most kevés olyan hely van, ahol nincs szükséged arra, hogy jól bánj a pénzzel és felelősséget vállalj a pénzügyeidért.

Lehetsz bármilyen jó abban, amit csinálsz, még az is lehet, hogy jól jövedelmez, de nem lesz mindegy az, hogy mit kezdesz a pénzzel és milyen tudatossággal kezeled fizikai síkon.

A pénzügyekkel kapcsolatos téves hiedelmek emberek millióit akadályozzák manapság abban, hogy kezükbe vegyék az életük irányítását pénzügyi téren.

Nem baj, ha utálod, ha nem értesz hozzá.
Semmi nem baj.

Viszont, ha jelenleg a pénzügyeid nem a vágyott állapotot tükrözik az életedben, akkor változásra van szükséged.

Az is lehet, hogy kényszerből, muszájból foglalkozol már a pénzügyeiddel, de érzed, hogy ahogy intézned kell, leesik az energiád, stresszbe rándul a tested, ideges leszel és minél hamarabb túl akarsz lenni rajta, ezért általában halogatod/a szőnyeg alá söpröd a feladatokat és akár úgy is tekintesz rájuk, mintha nem is lennének. Mindent átéltem és hidd el, tudom, hogy ez az út nem oda vezet, amit az álomtáblára vagy a célfüzetedbe felvázolsz.

Te döntesz arról, hogy a változás útjára lépsz-e, mert egy kicsi változás hosszú távon óriási eredményt tud hozni.

Hiába voltam sok-sok éve már a pénzügyi piacon, nekem sem voltak rendben a pénzügyekkel kapcsolatos hiedelmeim.

Hiába tettem rendbe a pénzhez fűződő viszonyomat, amíg a pénzügyekkel kapcsolatos viszonyt nem rendeztem, csak félmegoldások születtek mindig, vagy rossz döntéseket hoztam a meglévő pénzzel kapcsolatban.

Igen, értek engem is átvágások, hazugságok, sérelmek a pénzügyeimet illetően, de pusztán a saját hiedelmeim miatt… mert nem vállaltam eléggé a felelősséget.

A pénzügyekben kevés az, hogy keresel valakit, aki ért hozzá és majd ő megmondja!

Mi van, ha rosszat mond?

Ki lesz a felelős a döntésért, amit az ő hatására hoztál?

Ő? Amíg ez a válaszod, addig vannak téves hiedelmeid a pénzügyekkel kapcsolatban, és erről is fogunk beszélgetni a workshopon!

Itt az idő a tudatosságot pénzügyi téren arra a szintre emelni, hogy képes legyél minden téren tudni a döntésed indokát és felelősséget vállalni érte!

És ehhez nem kell szaktudású pénzügyesnek lenned, hanem rendbetenni úgy a pénzügyekkel kapcsolatos hozzáállásodat, hogy örömmel kezdj el olyan mértékben foglalkozni a saját pénzügyeiddel és egyre magasabb szintre emelni azt, ami ahhoz kell, hogy anyagilag kit tudj minőségi módon teljesedni a céljaidnak megfelelően.

Az Örömteli Pénzügyek Fizikai Síkon Workshopon

egy újfajta szemléletben fogsz magadon dolgozni.

Összességében közösen gyógyulunk, te is, a többi részt vevő és én is egy olyan térben, ahol önmagadon dolgozva pont az és úgy fog átalakulni benned, amire ott és akkor szükséged lesz ahhoz, hogy boldogabban, szabadabban és nagyobb bőségben élj.

Mert én ezt a szándékot fejeztem ki már most és ezzel a szándékkal fogok a legjobb tudásom és energiám, szeretetem által részt venni a folyamatban.

Ki tartja a workshopot?

Pintér-Szabó Eszter vagyok, üzleti és pénzügyi tudatosság mentor. Tanulmányaim, a pénzügyi üzleti világban eltöltött 10 évem után az életemben történt törések utáni önismereti folyamat indított el azon az úton, hogy a pénzhez való hozzáállással, tudatossággal, üzleti mindsettel kezdtem foglalkozni 2013-ban. Nőként teljesen újra kellett építenem az életemet és önmagamat, és ebben a folyamatban már a tudományos és energetikai módszereket megismerve kezdtem el az ügyfeleimnek is támogatást adni az önmagukkal való kapcsolat és a pénzhez való viszonyuk helyreállításában.

Közgazdasági, jogi, menendzsment, coaching, pszichológiai tanulmányaimat mind-mind beépítem a munkámba, de leginkább az intuíciómra, az élettapasztalatomra és arra az energiára támaszkodom, amit önmagamban felfedeztem.

Emellett folyamatosan képezem magamat, döntően külföldön, hogy szakmailag még több értéket tudjak nyújtani a velem kapcsolatba kerülőknek.

Mi fog történni a workshopon?

Olvass bele pár gondolatba az előző workshop résztvevőitől

„Fantasztikus volt a workshop. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért.
Nagyon sok értékes felismeréshez jutottam. És köszönöm az energetikai segítséged is a transzformációhoz. Még nem volt alkalmam ilyen mélységben dolgozni csoportban. Egyéniben már rengetegszer oldottam és kísérek oldásokat, hitrendszer cserét magam is meditációs trénerként, ez a mai viszont egy egész új megtapasztalás volt.
Jó volt dolgozni a pénz témáján, eddig ez a terület háttérbe szorult nálam, így nagyon hasznos volt. Köszönöm szépen!”
Pénz és Önbecsülés Workshop résztvevője
„Nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot, a workshop után még több, mint egy órát ültem az anyag felett, jegyzeteltem, kiírtam magamnak, hogy a mindennapokban hogy tudnám használni, hasznosítani az általad elmondottakat!”
Pénz és Önbecsülés Workshop résztvevője
„Hálás szívvel köszönöm a csodás és építő gondolatokat, amiket ma átadtál”
Pénz és Önbecsülés Workshop résztvevője
„Csodás volt a mai! Hatalmas energiák, rengeteg gondolat kavarog. Hála és köszönet! ”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm! Szuper volt a mini ws, sok előzetesen meglévő info összeállt, remélem lesz még élményem hasonlókban, tökeletes volt!! :)”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Nagyon szuper volt a mai online "coaching"! Érzem, hogy hatalmas súlyok mentek le e lelkemről a mini meditációkkal, sokkal könnyebbnek érzem magam, nincsen görcs bennem. 
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem!”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm szépen a mai tréninget, nagyon hasznosnak találtam. 🙂 intenzív munka volt, de minden percet megért, még úgy is hogy picit hosszabbra sikerült a tervezettnél, engem egyáltalán nem zavart, szívesen hallgattalak volna még :)”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm a mai csoportos coaching lehetőséget, nagy szükségem volt erre az alkalomra. Sokat adott hozzá az életemhez.”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Nagyon Szuper volt a workshop, és ahogy írtam az egész “odajutás”.
Nagyon szépen felépített!
Gratulàlok!”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Hálás szívvel írok Neked, mert a csütörtöki csoportos coachinggal úgy érzem, hogy egy újabb puzzle darab került a helyére.😊”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Hálásan köszönöm a mai workshopot: egyszerűen zseniális volt”
Pénz és Nő Workshop résztvevője

Fontos tudnivalók a workshoppal kapcsolatban:

1. Mikor lesz a workshop:

2023. szeptember 14- én online Zoomon 9.30-13.30-ig

2. Mennyibe kerül a workshop?

A workshop díja: 14.990 Ft, amit bankkártyával tudsz kifizetni a Stripe biztonságos felületén a Jelentkezem a workshopra gombra kattintás után.

3. Van-e a workshopon kérdezési lehetőségem?

A workshopon a rendelkezésre álló időt az önmunkádra és a témákra fogjuk szánni, utána viszont fogsz kapni egy linket, amin beküldheted a kérdéseidet még pár napig. A beküldési határidő után egy héttel minden résztvevő meg fogja kapni az összes kérdésre adott videós válaszomat.

4. A pénzügyi gondolkodásodat támogató értékteremtő lépés a jegyed megvásárlásával kapcsolatban:

Annak érdekében, hogy a benned zajló transzformációt és értékteremtést a legmagasabb szintre tudjuk emelni, az általad a workshopokra kifizetett összeg 10%-át adományként fogom továbbutalni most az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak a többi vásárló díjával összesítve.

A korábbi workshopon is megmutattam azt a résztvevőknek, hogy közösen milyen módon tudunk még nagyobb értéket létrehozni a világban, és hogy működik a pénzáramlás teremtő ereje.

5. Csak nőknek szól ez a program?

Nem, egyáltalán nem. Ha megszólított a program, akkor dolgod van vele.  A témákat úgy állítottam össze, hogy szemléletet fognak formálni és résztvevőként te pont azt fogod tudni átalakítani magadban, amire neked szükséged van.

Azt szoktam mondani, hogy a tudatossági szint és energia az, ami minket össze fog kapcsolni.

6. Pénzvisszafizetési garancia

Ha a workshop kezdéséig mégis meggondolod magadat, és nem szeretnél mégsem jönni, jelezd kérlek az info@pinterszaboeszter.hu címre és visszatérítésre kerül a kifizetett összeg.

Összefoglalva:

Még ennyi ideig jelentkezhetsz:
Nap
Óra
Perc
Másodp

A gombra kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával tudsz fizetni.
Kérlek jelöld be majd, hogy kéred az információkat emailben, így tudom kiküldeni számodra a Zoom linket!

Felmerülhetnek benned még kérdések

A Jelentkezem gombra kattintással egy online vásárlási felületre navigál az oldal, ott kártyával ki tudod egyenlíteni a workshop díját.

A workshop online lesz megtartva a Zoom felületén, a csatlakozáshoz szükséges linket a vásárlás után azonnal meg fogod kapni.

Természetesen, a workshop nem pénzügyeseknek lesz tartva, hanem pont egy átlagember pénzhez való gondolkodását, hozzáállását segítenek átalakítani, és támogatni abban, hogy a pénzteremtés, a bőség, a jólét és a pénzhez való hozzáállás egy örömteli, szeretetteli és könnyű folyamattá kezdjen alakulni.

A vásárlást követően azonnal kiküldésre kerül a workshop linkje.

A vásárlási oldalon kérlek jelöld be azt a négyzetet, melyben az erre vonatkozó információ van, különben nem fogja a rendszer kiküldeni (jogilag nem állíthatjuk be ezt úgy, ha nem járulsz hozzá).

Ha nem kapnád meg a linkeket, kérlek jelezd az info@pinterszaboeszter.hu emailcímen és fogjuk küldeni.

A linkeket kérlek kezeld bizalmasan, a te részvételedre jogosítanak.

A díjat a vásárlás gombra kattintás után a következő ablakban megjelenő Pénztárban tudod kártyás fizetéssel kiegyenlíteni.

Ennél a programnál nincs lehetőség utalásos fizetésre.

Mi történik a fizetés után?

A fizetés után a rendszer azonnal kiküldi részedre a visszaigazolást, a számlát és ki fog menni az az email is, amiben megtalálod a Zoom linket majd a csatlakozáshoz.

A workshop előtti napokban pedig ki fogom küldeni neked azt a munkafüzetet is, amiben tudsz majd dolgozni.

Mivel ez egy élő rendezvény, amibe beleteszem a legnagyobb szeretettel a tudásomat és az energiámat, így biztos vagyok benne, hogy amit elviszel az több pénzt fog teremteni az életedben, mint amit bele invesztáltál.

Ha a workshop kezdésig meggondolod mégis magadat, akkor írj az info@pinterszaboeszter.hu címre és visszatérítésre kerül a kifizetett összeged.

A workshop felvétele visszanézhető lesz a résztvevőknek időkorlát nélkül.
Felkerülnek a YouTube csatornámra és résztvevőként meg fogod kapni a linket, hogy fel tudd dolgozni az anyagot, akár többször is. (Ha tudod, javasolnám a személyes jelenlétet is, nagy ereje van).
Ilyen esetben fontos, hogy ne háttérzajnak tedd be, hanem tényleg szánj időt arra, hogy ráhangolódsz és megcsinálod majd a feladatokat is.

Kérlek az info@pinterszaboeszter.hu emailcímre írj és 48 órán belül válaszolunk a kérdésedre és igyekszünk megoldani a felmerült problémát.