• Tényleg, lehet függni a pénztől?

• Te mit gondolsz?

• Esetleg érezted már azt, hogy a pénztől vagy biztonságban, hogy hatalmat ad, hogy magabiztosabb, boldogabb, szabadabb vagy, ha van, és … ezeknek az ellenkezőjét, ha nincs?

Ha a válaszod igen, akkor biztos, hogy bizonyos témákban még függés van közted és a pénz között.

A pénzzel kapcsolatban sok olyan mítosz van, ami elcsúszást okozhat az elménkben és a szívünkben is, akadályozva ezzel a minden téren szabad létezésünket és teremtésünket

A 6 téma, amit a workshop keretében végig fogunk venni a Pénzzel kapcsolatban

Önbecsülés

Biztonság

Szabadság

Hatalom

Szeretet

Boldogság

6 olyan téma, amiben, ha kiszabadítod magadat a pénz „rabságából”, egy másfajta módon fogod szemlélni és élni a saját világodat.

A sajátodat.

Mert felmerülhet benned, hogy

Igen, … a kérdés az, hogy TE a saját világodban mit akarsz megélni és teremteni! TE most mit élsz meg? És az, amit megélsz, az boldoggá tesz-e!

Mert, ha benned ezek a témák helyre kerülnek, nem tudnak bekerülni a teredbe azok, akik még a függőséget működtetik, illetve nem lesznek rád hatással.

Rá fogsz látni arra, hogy minden függőséggel kapcsolatos dolog illúzió, amit vagy a társadalmi, hozott programok révén rögzítünk, vagy az elménk teremti téves logikai összefüggések által.

Amíg függő helyzet áll fenn, addig nem a saját teljes erőddel teremtesz, hanem a függő helyzet alakulása fogja meghatározni:

Amíg a pénzhez függőségeket kapcsolsz, addig hullámozni fog az energiád a pénzáramlásodtól függően.

„Ha több pénzem lenne, én is magabiztosabb lennék.”
Gondolat az elmétől
„Ha sok pénzem lenne, akkor megváltoztatnám a világot/kórházat építenék/iskolát alapítanék/máshogy csinálnám, mint a mostani vezetők/ stb.”
Gondolat az elmétől
„Ha sok pénzem lenne, adnék a családomnak/ alapítványoknak stb.”
Gondolat az elmétől
„Akkor lennék biztonságban, ha lenne x millió a bankszámlámon.”
Gondolat az elmétől
„Ha sok pénzem lenne, olyan szabad lennék, hogy azt csinálnék, amit akarok, csak utazgatnék/állatokat mentenék/agyagoznék/főznék/palacsintázót nyitnék a tengerparton/stb.”
Gondolat az elmétől
„Ha sok pénzem lenne, sokkal boldogabb lennék.”
Gondolat az elmétől
Ez csak pár azok közül a mondatok közül, amiket az elme dobál, ha függő helyzet áll fenn a pénzzel kapcsolatban.

Amíg függő helyzet áll fenn, addig továbbá olyan emberi kapcsolódások tudnak bekerülni a teredbe, amik a függőségeket tükrözik:

Ha nem annyi pénzed van, amennyit szeretnél, gyakran észre fogod venni a sok pénztől gőgössé, nagyképűvé válókat a környezetedben

Ha nem érzed magadat szabadnak a pénz hiánya miatt, akkor haragudni fogsz azokra, akik megélik az általad szabadnak vélt életet és azt tükrözik, ami neked nincs

Ha nem érzed biztonságban magadat a pénz hiányától, akkor irritálni fognak azok, akik luxusban élnek, vagy önvádló sóvárgással fogsz tekinteni a jólétre

Ha a pénz hiányához a szeretet hiányát kapcsolod, akkor egy idő után érzelmileg elérhetetlenné válsz és érdeket fogsz sejteni minden feléd irányuló bőség mögött

Ha tudattalanul is hatalom nélkülinek érzed magadat a pénz hiányától, akkor be fog kerülni a teredbe olyan helyzet, amikor a pénz által hatalmat gyakorolnak felett

Ha boldogtalan vagy a pénz hiányától, akkor egyre kevesebb pénzed lesz és a szomorúság egy idő után akár depresszióssá is tehet, ami kihat az emberi kapcsolataidra is

Nem, a pénz nem mumus, amiből ki kell gyógyulni, pusztán az energetikai elakadást érdemes rendbetenni, ami közted és pénz között fennáll.

Mert ha ez megtörténik, meg tudod élni a függőségektől mentes állapotot, amiben a pénz már nem egy különálló entitás, ami irányít, hanem rájössz, hogy TE magad vagy és TE döntöd el, hogy önmagadból pénzként mit, mikor és milyen mennyiségben nyilvánítasz meg.

A Pénzzel kapcsolatos függőségek Workshopon

egy újfajta szemléletben fogsz magadon dolgozni.

Rá fogsz látni arra, hogy minden függőséggel kapcsolatos dolog illúzió, amit vagy a társadalmi, hozott programok révén rögzítünk, vagy az elménk teremti téves logikai összefüggések által.

Fel fogod tudni ismerni magaddal kapcsolatban azt, hogy mit és milyen módon akarsz továbbvinni a pénzzel kapcsolatos 6 témát érintő hiedelmekből és ezáltal ki tudod alakítani azt a mentális és érzelmi világot ebben a témában:

Összességében közösen gyógyulunk, te is, a többi részt vevő és én is egy olyan térben, ahol önmagadon dolgozva pont az és úgy fog átalakulni benned, amire ott és akkor szükséged lesz ahhoz, hogy boldogabban, szabadabban és nagyobb bőségben élj.

Mert én ezt a szándékot fejeztem ki már most és ezzel a szándékkal fogok a legjobb tudásom és energiám, szeretetem által részt venni a folyamatban.

Ki tartja a workshopot?

Pintér-Szabó Eszter vagyok, üzleti és pénzügyi tudatosság mentor. Tanulmányaim, a pénzügyi üzleti világban eltöltött 10 évem után az életemben történt törések utáni önismereti folyamat indított el azon az úton, hogy a pénzhez való hozzáállással, tudatossággal, üzleti mindsettel kezdtem foglalkozni 2013-ban. Nőként teljesen újra kellett építenem az életemet és önmagamat, és ebben a folyamatban már a tudományos és energetikai módszereket megismerve kezdtem el az ügyfeleimnek is támogatást adni az önmagukkal való kapcsolat és a pénzhez való viszonyuk helyreállításában.

Közgazdasági, jogi, menendzsment, coaching, pszichológiai tanulmányaimat mind-mind beépítem a munkámba, de leginkább az intuíciómra, az élettapasztalatomra és arra az energiára támaszkodom, amit önmagamban felfedeztem.

Emellett folyamatosan képezem magamat, döntően külföldön, hogy szakmailag még több értéket tudjak nyújtani a velem kapcsolatba kerülőknek.

Mi fog történni a workshopon?

Olvass bele pár gondolatba az előző workshop résztvevőitől

„Fantasztikus volt a workshop. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért.
Nagyon sok értékes felismeréshez jutottam. És köszönöm az energetikai segítséged is a transzformációhoz. Még nem volt alkalmam ilyen mélységben dolgozni csoportban. Egyéniben már rengetegszer oldottam és kísérek oldásokat, hitrendszer cserét magam is meditációs trénerként, ez a mai viszont egy egész új megtapasztalás volt.
Jó volt dolgozni a pénz témáján, eddig ez a terület háttérbe szorult nálam, így nagyon hasznos volt. Köszönöm szépen!”
Pénz és Önbecsülés Workshop résztvevője
„Nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot, a workshop után még több, mint egy órát ültem az anyag felett, jegyzeteltem, kiírtam magamnak, hogy a mindennapokban hogy tudnám használni, hasznosítani az általad elmondottakat!”
Pénz és Önbecsülés Workshop résztvevője
„Hálás szívvel köszönöm a csodás és építő gondolatokat, amiket ma átadtál”
Pénz és Önbecsülés Workshop résztvevője
„Csodás volt a mai! Hatalmas energiák, rengeteg gondolat kavarog. Hála és köszönet! ”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm! Szuper volt a mini ws, sok előzetesen meglévő info összeállt, remélem lesz még élményem hasonlókban, tökeletes volt!! :)”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Nagyon szuper volt a mai online "coaching"! Érzem, hogy hatalmas súlyok mentek le e lelkemről a mini meditációkkal, sokkal könnyebbnek érzem magam, nincsen görcs bennem. 
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem!”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm szépen a mai tréninget, nagyon hasznosnak találtam. 🙂 intenzív munka volt, de minden percet megért, még úgy is hogy picit hosszabbra sikerült a tervezettnél, engem egyáltalán nem zavart, szívesen hallgattalak volna még :)”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Köszönöm a mai csoportos coaching lehetőséget, nagy szükségem volt erre az alkalomra. Sokat adott hozzá az életemhez.”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Nagyon Szuper volt a workshop, és ahogy írtam az egész “odajutás”.
Nagyon szépen felépített!
Gratulàlok!”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Hálás szívvel írok Neked, mert a csütörtöki csoportos coachinggal úgy érzem, hogy egy újabb puzzle darab került a helyére.😊”
Pénz és Nő Workshop résztvevője
„Hálásan köszönöm a mai workshopot: egyszerűen zseniális volt”
Pénz és Nő Workshop résztvevője

Fontos tudnivalók a workshoppal kapcsolatban:

1. Mikor lesz a workshop:

2023. július 6-án online Zoomon 9.30-12.30-ig

2. Mennyibe kerül a workshop?

A workshop díja: 14.990 Ft, amit bankkártyával tudsz kifizetni a Stripe biztonságos felületén a Jelentkezem a workshopra gombra kattintás után.

3. Van-e a workshopon kérdezési lehetőségem?

A workshopon a rendelkezésre álló időt az önmunkádra és a témákra fogjuk szánni, utána viszont fogsz kapni egy linket, amin beküldheted a kérdéseidet még pár napig. A beküldési határidő után egy héttel minden résztvevő meg fogja kapni az összes kérdésre adott videós válaszomat.

4. A pénzügyi gondolkodásodat támogató értékteremtő lépés a jegyed megvásárlásával kapcsolatban:

Annak érdekében, hogy a benned zajló transzformációt és értékteremtést a legmagasabb szintre tudjuk emelni, az általad a workshopokra kifizetett összeg 10%-át adományként fogom továbbutalni most a TündérPakk Közhasznú Alapítványnak a többi vásárló díjával összesítve.

A korábbi workshopon is megmutattam azt a résztvevőknek, hogy közösen milyen módon tudunk még nagyobb értéket létrehozni a világban, és hogy működik a pénzáramlás teremtő ereje.

5. Csak nőknek szól ez a program?

Nem, egyáltalán nem. Ha megszólított a program, akkor dolgod van vele.  A témákat úgy állítottam össze, hogy szemléletet fognak formálni és résztvevőként te pont azt fogod tudni átalakítani magadban, amire neked szükséged van.

Azt szoktam mondani, hogy a tudatossági szint és energia az, ami minket össze fog kapcsolni.

6. Pénzvisszafizetési garancia

Ha a workshop előtti nap 19 óráig, a jelentkezési határidőig meggondolod magadat, és nem szeretnél mégsem jönni, jelezd kérlek az info@pinterszaboeszter.hu címre és visszatérítésre kerül a kifizetett összeg

Összefoglalva:

Még ennyi ideig jelentkezhetsz:
Nap
Óra
Perc
Másodp

A gombra kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával tudsz fizetni.
Kérlek jelöld be majd, hogy kéred az információkat emailben, így tudom kiküldeni számodra a Zoom linket!

Felmerülhetnek benned még kérdések

A Jelentkezem gombra kattintással egy online vásárlási felületre navigál az oldal, ott kártyával ki tudod egyenlíteni a workshop díját.

A workshop online lesz megtartva a Zoom felületén, a csatlakozáshoz szükséges linket a vásárlás után azonnal meg fogod kapni.

Természetesen, a workshop nem pénzügyeseknek lesz tartva, hanem pont egy átlagember pénzhez való gondolkodását, hozzáállását segítenek átalakítani, és támogatni abban, hogy a pénzteremtés, a bőség, a jólét és a pénzhez való hozzáállás egy örömteli, szeretetteli és könnyű folyamattá kezdjen alakulni.

A vásárlást követően azonnal kiküldésre kerül a workshop linkje.

A vásárlási oldalon kérlek jelöld be azt a négyzetet, melyben az erre vonatkozó információ van, különben nem fogja a rendszer kiküldeni (jogilag nem állíthatjuk be ezt úgy, ha nem járulsz hozzá).

Ha nem kapnád meg a linkeket, kérlek jelezd az info@pinterszaboeszter.hu emailcímen és fogjuk küldeni.

A linkeket kérlek kezeld bizalmasan, a te részvételedre jogosítanak.

A díjat a vásárlás gombra kattintás után a következő ablakban megjelenő Pénztárban tudod kártyás fizetéssel kiegyenlíteni.

Ennél a programnál nincs lehetőség utalásos fizetésre.

Mi történik a fizetés után?

A fizetés után a rendszer azonnal kiküldi részedre a visszaigazolást, a számlát és ki fog menni az az email is, amiben megtalálod a Zoom linket majd a csatlakozáshoz.

A workshop előtti napokban pedig ki fogom küldeni neked azt a munkafüzetet is, amiben tudsz majd dolgozni.

Mivel ez egy élő rendezvény, amibe beleteszem a legnagyobb szeretettel a tudásomat és az energiámat, így biztos vagyok benne, hogy amit elviszel az több pénzt fog teremteni az életedben, mint amit bele invesztáltál.

Ha a workshop kezdésig meggondolod mégis magadat, akkor írj az info@pinterszaboeszter.hu címre és visszatérítésre kerül a kifizetett összeged.

A workshop felvétele visszanézhető lesz a résztvevőknek időkorlát nélkül.
Felkerülnek a YouTube csatornámra és résztvevőként meg fogod kapni a linket, hogy fel tudd dolgozni az anyagot, akár többször is. (Ha tudod, javasolnám a személyes jelenlétet is, nagy ereje van).
Ilyen esetben fontos, hogy ne háttérzajnak tedd be, hanem tényleg szánj időt arra, hogy ráhangolódsz és megcsinálod majd a feladatokat is.

Kérlek az info@pinterszaboeszter.hu emailcímre írj és 48 órán belül válaszolunk a kérdésedre és igyekszünk megoldani a felmerült problémát.