Make Me Flow Again

Ha néha elakadsz az úton

 • Ezt a csomagot kizárólag akkor kérheted, ha már más konzultációs csomagot előtte igénybe vettél!

   

 • Azt érzed, hogy megrekedtél üzletileg vagy pénzügyileg valahol és szükséged van egy átlendítő támogatásra?

 • Érzed, tudod, hogy miben akadtál el szakmailag, de nem találod a megoldást?

 

 • Konkrétan tudod, hogy mi az elakadásod és szakértői támogatással akarsz dolgozni magadon?

 

   Akkor a Make Me Flow Again business coaching és mentoring csomag pont neked való.

   A konzultáció során Te hozod a konkrét témádat, én pedig coaching, menedzsment, stratégiai tanácsadásói és spirituális tudásom és tapasztalatom által támogatlak abban, hogy a lehető legjobban és komplexen találd meg magadban a megoldást.

   Ezt a csomagot kizárólag akkor kérheted, ha már más konzultációs csomagot előtte igénybe vettél. Egy alkalom sok mindenre elég, de sok mindenre kevés, ha nem ismerlek kellőképpen. Ha már dolgoztunk együtt, pontosan tudni és érezni fogom már egy alkalommal is később, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy Te magad képes legyél feloldani az elakadásodat.

   Mit mondanak a szolgáltatásról?

   „Eszterrel való közös munka az egyik legjobb befektetés volt az életemben. Sokáig halogattam, hogy elkezdjük a közös munkát, de miután meghoztam a döntést, egy percét sem bántam meg a közös munkának. Voltak nagy felismerések, és apró változások is a közös munka alatt, amelyek észrevétlenül alakították át a gondolkodásmódom, vagy érzéseim. A feladatoknak köszönhetően aktív résztvevője voltam a változásoknak, ezért mikor meg kellett hoznom egy nagy döntést az életemben már teljes magabiztossággal tudtam azt megtenni. Életem egyik legjobb időszakaként tekintek vissza arra az 5 hónapra, nagyon sokat fejlődtem, és elindított egy sokkal boldogabb, teljesebb élet felé. Nagyon köszönök mindent Eszter!”

   Csató Zsuzsi
   joucaportraits.com

   „2,5 évvel ezelőtt, vállalkozásom hajnalán hozott össze a sors Eszterrel. Akkor a megszokások, látott minták alapján fejlesztettem a cégem. Éreztem, hogy elakadtam egy szinten, de egyedül továbblépni már nem biztos, hogy tudtam volna. Eszter segített hogy tudatosságot, bőség mentalitást vigyek nemcsak a mindennapi folyamataimba, és képes legyek hosszú távon is célokat állítani magam elé és azokat meg is valósítsam. Mindezt úgy, hogy önazonos maradtam és képes voltam a legjobbat kihozni emberileg és üzletileg is magamból. Az eredmény? Egy év alatt képes voltam elérni az 5 éves tervben megfogalmazott céljaim nagy részét. Leszámoltam rengeteg káros régi mintámmal és blokkommal. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Egyre inkább sikerül egyensúlyba hozni a magánéletemet a munkámmal. Teljes bizonyossággal mondom, hogy nem tartanék ma ott az életemben, a vállalkozásomban, ha akkor nem kezdünk el együtt dolgozni. Hálás vagyok, hogy a mentoromnak mondhatom. :)”

   Cseke-Kovács Zsófia
   zekastyling.hu

   „Esztert akkor kerestem meg, amikor úgy éreztem, hogy megrekedtem a vállalkozásomban és nem tudtam már igazán, hogy mi tesz boldoggá. Eszterrel először is megtanultam gyakrabban hálás lenni, az apróbb dolgokért is, meglátni a csodát az élet apróbb dolgaiban is. Sok-sok gyakorlatot kellett megcsinálnom, ami mindig előrébb vitt az önismeretben. Ez hatalmas erőt adott, kihúzott akkor a mélypontról. Azt is megtanultam Eszterrel, hogy nőként nem akarni kell, hanem befogadni az élet csodálatos dolgait. Tanácsai mindig nyugtatóan hatnak rám. Nehéz döntések előtt is sokat segített, hogy hogyan hallgassak a szívemre, hogyan halljam meg a belső hangot, ami sosem téved. Eszternek köszönhetően sokkal tisztábban látom az elkövetkező hónapokat, éveket, mi azt, amit el szeretnék érni, mi az én utam. Azt szeretem Eszterben, hogy amellett, hogy a lelki dolgokban is nagyon mélyre beleásunk, racionálisan is megközelíti a vállalkozói kihívásokat. Rengeteg technikát tanított meg, hogy hogyan legyek sikeres, boldog vállalkozó és nő :)”

   Gubányi-Prokec Nelly
   denelys.com

   „Mondanám, hogy véletlen, csak nem hiszek benne.
   Igen.
   Ilyen volt a mi találkozásunk is. Már az első telefonbeszélgetésünknél tudtam, hogy ezer éve barátok vagyunk, és hogy értesz engem. Tudod, mit szeretnék, sokszor akkor is, mikor én még nem tudom. Mindenre van válaszod, mindig tudod, hogyan kell megmutatnod nekem a következő kaput, amit kinyithatok. Rengeteg dolgot értettem és tanultam meg a közös munkánk által. Mára magabiztos győzelmet tudhatok magaménak, tisztában lettem magammal, a képességeimmel és az érzékelésemmel. Rögös út ez, de a legnagyobb biztonságban haladok, mert tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok hozzád, akár fizikai síkon, akár anélkül. Kincs vagy, mindenkinek aki tenni akar magáért kijárna egy olyan mentor, mint amilyen Te vagy nekem!”

   Hende Katica
   facebook.com/katicakarkoto

   „Eszter hozzásegített ahhoz, hogy magamra találjak, hogy megtaláljam önmagamban az erőt. Egy krízishelyzetből – gyászból segített újraépíteni az életemet és megtanított arra hogyan figyeljek jobban magamra. Segítőként mindig másokon volt a fókuszom, és közben magamat elfelejtettem. Ezt mutatta és tanította meg, hogy a válaszok ott vannak legbelül, csak oda kell figyelni és meghallani a belső lágy halk hangot, amit eddig jól elnyomtam. A coaching folyamat hatására sokkal jobban tudok kapcsolódni a klienseimhez és önmagamhoz is. Sokkal magabiztosabbnak és stabilabbnak érzem magam. Újra visszataláltam az olvasás öröméhez, és tudom, hogy az ÉNIDŐ mindennél fontosabb ahhoz, hogy adni tudjak másoknak. A vállalkozásom pedig új irányt vett.
   Hálás vagyok az együtt töltött órákért!
   Életem egyik legjobb döntése és befektetése volt, hogy Veled dolgoztam!”

   Kósa Brigitta
   sorster.hu

   „Több mint 10 éve készítek ékszereket. A kreatív rész remekül ment, rengeteg ötlet van még a jegyzetfüzetemben, ami még megvalósításra vár. Mégsem úgy mentek a dolgaim, ahogy szerettem volna, éreztem, hogy valamit nem jól csinálok, de nem jöttem rá, hogy hol hibázok.. Egy véletlen folytán, ajánlás útján találtam Eszterre. Eszter már az első beszélgetés alkalmával elnyerte a bizalmamat, teljesen egy hullámhosszon voltunk, a vele való közös munka során nagyon sokat fejlődtem. Nem csak az üzletemben lettem sikeresebb, megtanultam kezelni a magánéletemben előforduló, vagy múltból magammal hozott dolgokat is. El tudtam engedni bizonyos dolgokat, más szemszögből nézni, és közelíteni egy-egy helyzethez. Boldogabb lettem, kiegyensúlyozottabb, és összeszedettebb az üzletben, magánéletben egyaránt. Eszter nagyszerű ember, hihetetlen tudása van, minden konzultációra alaposan felkészül és nagyon jól alkalmazható tanácsai vannak. Olyan mint egy szuper beszélő, élő iránytű. Nem mondja meg, hogy csináld, merre menj, hanem ügyesen terelget, míg magadtól jössz rá, hogy melyik az az irány, amelyik a Te életedben azt a változást, fejlődést hozza, amire vágytál. Ma is őt választanám. Köszönöm, Eszter!”

   Mácsár Andi
   textilekszer.hu

   „Hiszem azt, hogy minden embernek szüksége van az élet valamely pontján segítségre. Senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak hiányosságai, vagy mélypontjai bizonyos területeken. Ezeket a vakfoltokat megdolgoztatva, egy coach segítségével erősségeinké tehetjük a gyengeségeinket. Az elmúlt egy évben pontosan ezen dolgoztunk Eszterrel, így ma már elmondhatom, hogy alaposan megfordult a világképem és a hozzáállásom a nehézségekhez. Úgy érzem, hogy mára a maximumot tudom kihozni a nehézségekből is. Hálás vagyok Eszternek és bízom benne, hogy még nagyon hosszú ideig dolgozhatunk együtt.”

   Hugyecz Annamari
   huannamistyle.hu

   Hogyan épül fel?

   Jelentkezz a 30 perces bevezető konzultációra, hogy személyesen is megismerjük egymást kötelezettségek nélkül

   Ha utána úgy döntesz, hogy részt veszel a programban, emailben egyeztetünk majd a további lépésekről

   A Make Me Flow konzultációs csomag tartalma:

   3 DB 20 perces audio konzultáció

   Felhasználható a megvásárlást követő 30 napon belül.

   Az audiokonzultáció során elküldöd hangüzenetben nekem az elakadásodat, témádat, és én hangüzenetben reflektálok rá 48 órán belül.

   Így nem leszel időhöz kötve, rugalmasan fogod tudni bármikor meghallgatni a hanganyagot és megcsinálni és átgondolni a hallottakat.

   VAGY

   1 DB 60 perces online konzultáció Zoom-on

    a megvásárlást követő leegyeztettt időpontban

    

   Mennyibe kerül a szolgáltatás?

   A Make Me Flow Again program ára:

    

   55.000 Ft

   A fizetés egyösszegben a konzultációkat megelőzően történik.

   A konzultációk a részletek átutalását követően kerülnek megtartásra, így kérlek a megbeszélt konzultációs időpontok előtt utald át majd az összeget a kiküldött számla alapján!

    

   Jelentkezz hozzám egy ingyenes bevezető konzultációra!

   (30perc)

   Felmerülhetett benned pár kérdés

   Van-e bármi kötelezettségem a konzultáció után?

   Nincs, rajtad múlik, hogy a beszélgetésen elhangzottakból mit és hogyan oldasz meg, tovább lépsz-e. A konzultációkon az adott 2 hét témájához kapcsolódóan még mélyebben fogsz tudni dolgozni magadon, én pedig a legteljesebb és legkomplexebb tudásommal támogatom a folyamatodat.

   Mennyire bízhatok meg abban, hogy nem fog tudni más a beszélgetésen elhangzottakról?

   Teljes mértékben. Mind a coaching, mind pedig a pénzügyi tanácsadói szakmában szigorú titoktartási, adatvédelmi előírások vannak, melyek megszegését szigorúan büntetik. Nem mellesleg emberileg is a titoktartási etikai elvét képviselem.

   Mennyiben különbözik ez a szolgáltatás egy klasszikus coachingtól?

   A konzultációk során döntően a coaching eszköztárat, módszereket, keretrendszert fogom alkalmazni, de kiegészítem egyrészt saját tapasztalatokkal, másrészt főként a kontroll konzultációban egyéb technikákkal is, amik menedzsment, szervezetfejlesztési, lelki módszerek közé sorolhatók, így teljes mértékben egy egyénre szabott komplex támogató folyamatban fogsz részt venni. A holisztikus szemléletet képviselem, az üzleti és lelki dolgok összhangjában hiszek, így a fókusz a lélek- és szívközpontú üzleti és pénzügyi haladáson lesz.

   Mi van akkor, ha nem tudok részt venni a megbeszélt időpontban a konzultáción vagy nem szeretném folytatni a folyamatot?

   Először is, haladéktalanul jelezd, hogy az időpontot más igénybe tudja venni, másrészt a lemondás feltételeit a köztünk lévő szerződés fogja szabályozni, amit küldeni fogok neked, amint kéred a szolgáltatást. 

   Írj nekem!

   Adatkezelés