Rólam

Pintér-Szabó Eszter

A történetem

Üdvözöllek, Pintér-Szabó Eszter vagyok, üzleti és pénzügy coach, mentor, feleség, édesanya, vállalkozó nő és egy ember a sok közül.

Mára már tudom, hogy a korábbi anyagi, magánéleti, üzleti és egyéb kihívásaim, vagy kurdarcaim megoldásának minden kulcsa ott rejtőzött bennem ajándékként, ahogy benned is megtalálható minden ahhoz, hogy azt az életet éld, amire vágysz. Kerestem nagyon sokáig, módszereket, technikákat, embereket, tanítókat, válaszokat, de szerteágazó tanulmányok után a válaszokat magamban találtam meg. Amint feltártam a hozott, szerzett korlátozó hiedelmeimet, amint elkezdtem az univerzális törvények alapján, két lábbal a Földön, ugyanakkor nagyon is szellemi-lelki módon élni, gyökeresen megváltozott körülöttem minden. Ma már azt az életet élem és építem, amire mindig is vágytam, mind a családomat, mind a vállalkozásomat, mind az életstílusomat illetően, és hiszem, hogy a Te utadon Te is végig tudsz menni akár az én támogatásommal, akár máséval. Nem a megoldókulcsot adom a kezedbe, hanem abban foglak támogatni, hogy Te tudd felfedezni a saját kulcsodat és megteremts egy anyagilag és minden téren bőségben élt vállalkozást és életet.

Értékeim

Hiszek az üzleti, racionális és szellemi, spirituális dolgok egységében

Egyik sem tud hosszú távon a másik nélkül jól működni itt ebben a létformában, főleg, ha önkiteljesedést nyújtó módon szeretnél vállalkozni.

A pénzügyi gondolkodásunk, hitrendszerünk életünk minden területét befolyásolja

Amikor a mélyben változtattam meg a pénzügyi hitrendszeremet a legtágabb értelemben, életem minden területe növekedésnek indult, legyen az családi élet, egészség, emberi kapcsolatok stb. A pénz energia, melyet, ha jól kezelsz, csodákra fogsz lelni.

Az alap emberi értékek adják azt a stabil alapot, amire tudsz építkezni, bármi is történjen

A bőségben élt élet alapja az, hogy tudd, mik az alapvető emberi értékeid, ezek fognak bástyaként védeni és vezérelni minden időben, és erre erős várat tudsz építeni életed minden területén.

Tanulmányaim

Beszélgessünk!

Ha ajánlottak vagy csak rám találtál valahogy, nézd meg magadban, hogy én lehetek-e az az aki a továbblépésben támogatást tud nyújtani.
Ha nem, akkor is javaslom, hogy iratkozz fel a hírlevelekre, olvasd a blogot, biztos, hogy fogsz hasznos tartalmakkal találkozni.
Ha úgy érzed, hogy velem mennél tovább, akkor kérlek jelentkezz egy 30 perces ingyenes konzultációra, hogy mindketten megnézhessük, hogy valóban én vagyok-e a megfelelő támogató számodra ahhoz, hogy

  • most megtedd a lépéseket a pénzügyi hitrendszered rendbetétele,
  • a bőségben élt élet és
  • az értékteremtő, önazonos és pénzügyileg sikeres vállalkozás felé.

Írj nekem!

Adatkezelés