Miért jó nekem, ha úgy viszed el a tudásomat, hogy nem fizeted meg azt az árat, amit én kérek érte?

2023.07.19.

Most gondolkodj el először, hogy te mit válaszolnál magadnak arra, ha azt tapasztalnád, hogy úgy jutnak hozzá az anyagaidhoz, hogy mondjuk egy 15 ezer forintos workshopot vagy megerősítéscsomagot megvesz egy ember és utána többen egymásnak tovább küldik.

Ideges lennél? Dühös? Frusztrált? Haragudnál? Gyűlölnéd a „gyarlókat”?

Lehetsz. Jogod van hozzá. Amúgy meg ezt is várja el a társadalom. De tulajdonképpen mindezzel senkinek nem fogsz ártani magadon kívül. Mert pazarolni fogod az energiádat.

Minden azon fog múlni, hogy mit gondolsz. A helyzetről, magadról, másokról.

 

A tudatosság pont abban fog állni, hogy úgy alakítod az energiádat, hogy az épülésedet szolgálja.

Segítek, hogy ha bekerül a teredbe hasonló, akkor tudd, hogy téged támogat. Mégpedig akkor, ha a te hiedelmeid olyanok, hogy növelik az energiádat. Mert, ha rosszul érzed magadat egy ilyen történésnél, akkor még van dolgod a hiedelmeiddel, pont ezt jelzik az érzéseid.

 

Az Univerzumban nagy tengerében, a végtelen térben nem tudnak elvenni tőled semmit.

Most olvasd el még egyszer az előző mondatot!

Semmit.

Tudom, hogy az elméd tiltakozik.

Mert a világ nagy része másra van most berendezkedve. A hiányra, a kapzsiságra, a veszteségre, a szűkösségre és a tragédiára. Ha ezt látod meg. Válassz mást, mert a nagy mindenségből, a nagy semmiből te pont azt fogsz magad köré sűrűsíteni, amire a szándékod irányul!

És minél magasabb lesz a rezgésed, annál több mindenhez férsz hozzá a mindenségből. Annál inkább tágul a tér és az idő körülötted, és annál jobban, ösztönösebben, gyorsabban fogod tudni nem csak kiválasztani azt, amit akarsz, hanem úgy irányítani az energiádat, hogy az azt teremtse, amire vágysz.

Na most én arra vágyom, hogy minél több emberhez eljuttassam a tudásomat és azt is tudom, hogy bármekkora és bármilyen bőséget magam köré tudok már teremteni, mert így állítottam be az az energiámat. Pont azt és úgy, ahogy szeretném.

De nem volt mindig így.

Egy kis kitérőben megemlíteném, hogy a fenti képesség egyrészt benned is megvan, csak emlékezned kell az elfelejtett tudásra, másrészt nem a pazarlásról és a minél nagyobb pénzszórásról szól, hanem az önazonos örömteli létezésről az életed adott pillanatában.

Tehát, ha a tudásomat minél több emberhez el akarom juttatni, és tudom, hogy végtelen bőség teremtődik mindig körülöttem, akkor ugye nem kell meghatároznom, hogy ez milyen formában történjen?

Márpedig, ha nem határozom meg, akkor ebben a térben benne lesz akár az is, hogy valaki úgy jut hozzá az anyaghoz, hogy nem fizette meg az árát. DE!

De, mivel a támogató hiedelmek is jók, ezért pontosan tudom, hogy hosszú távon lehet, hogy pont ő lesz az, aki által, vagy akinek az ismerőse által fog bőség teremtődni nálam és az életemben.

Neki most pont azok a hiedelmei működtek, amik ezzel a működéssel juttatták el az energiámat hozzá. A lényeg, hogy eljutott. Keletkezett kár?

Most lehet, hogy azt mondanád, hogy milyen kis gusztustalan viselkedés ez, meg a kis ….. (ide helyettesíts be valami feljövő vulgáris szót, amivel címkéznéd ezt a viselkedést). DE a nagy egész szempontjából ez egy csodás teremtés mindenki életében. Az övében és az enyémben is.

Mert a természeti energia a növekedésre van berendezkedve és pont ez és így kellett, hogy történjen, hogy mindenki életében a legfőbb jó teremtődjön.

 

Szólok: nem kell egyetértened, csak figyeld, hogy a sorok mit hoznak fel benned!

 

A teremtést pedig pont az fogja támogatni, ha átcímkézzük a nagy egész szempontjából amúgy is teremtő és támogató történéseket és így emeljük a rezgésünket tudatosan.

Nézzünk magas rezgésű hiedelmeket:

Pl. Ha olyan emberhez jut el a tudásom, aki nem fizette meg a pénzügyi értékét, az elvitt érték többszörösen tér vissza hozzám bőség formájában.

Minden átalakulás, ami annál következik be, aki nem fizette meg a tudás értékét, többszörös pozitív energiaként tér vissza a saját és családom életébe.

Minél több emberhez eljut a tudásom bármilyen módon, annál nagyobb bőség teremtődik minden formában a saját és családom életében.

 

Érzed, hogy mi történik?

A saját és családom épülését szolgálja minden. Mert minden relatív. És te döntöd el, hogy egy történés energiáját mire fordítod.

Ma tudod mit történt? Az egyik privát ügyfelem a konzultáción azt kérte, hogy számlázzak ki neki legyek szíves még egy workshop árat, mert átküldte az anyukájának, mert muszáj neki is meghallgatnia. És ő ki szeretné fizetni.

Megehette volna úgy is, hogy ezt nem mondja? Igen. De ő mást választott.

Nem véletlen, hogy mekkora és milyen sikeres vállalkozást visz és az sem, hogy milyen lehetőségeket teremtett magának az utóbbi időben.

A pénz energia.

Ha nem mozgatod. Nem fog hozzád menni.

A pénz energia. Ha nem áramoltatod másnak, amit kellene, valahogy el fog tőled menni, de mivel táguló térben vagyunk, nem annyi, amit nem fizettél ki, hanem több.

Ha örömmel mozgatod, a többszöröse tér vissza hozzád. És nem azért, mert én mondom, hanem mert ilyen térben létezünk.

Szeretettel kívánom, hogy a lehető legnagyobb pozitív változást hozza el minden ember életében minden anyagom, szavam, energiám, bármiyen formában is jutott hozzá.

Mert ő is én vagyok. És ha ő változik általam, én is épülök. Én pedig akkor fogok tudni neki is még többet adni, ha magasan tartom az energiámat és még tovább emelem. Ebbe a folyamatba pedig az passzol, ha egy ilyen történés is engem támogat.

Töltsd le az ingyenes “10 gazdagságnövelő eszköz” e-bookot!

További írásaim: